Balikkadini
Evet aynen öyle sizin kararınız kimseye bakmayın ne yapmak isterseniz yapın özgürsünüz :)

BlackMambaa_ işte hayvan gibi baktıkları için eşinin rahatsiz olması normal boşver iyi yapıyorsun giymeyerek göbeğin dışarda olsa ne olmasa ne degilmi😂

Balikkadini
    Şimdi ben şöyle bir şey diyeceğim evet bu Allah ile sizin aranızda ama ben açılın veya açılmayin diyemem çünkü dinimizde emri bil maruf vardır.
    Öncelikle insanların sizin kaç yaşında gösterdiğinizi söylediklerine kulak asmayın. Her gün aynanın karşısında geçin kendinizi ben her halimle güzelim deyin. Ben tesettürle kendimi çirkin hissediyorum tesettürün hakkını veremiyorum diye düşünüyorum günaha giriyorum diyorsunuz ya aslında burada büyük bir vesvese yaşıyorsunuz. Sizin için yapacağım tek şey dua etmek olur siz de kendiniz için dua edersiniz. Tesettürle ilgili doğru kaynaklardan araştırma yapmanızı öneririm bu kitaplar olur videolar olabilir. Tesettür giyimle çok güzel kadınlara çok yakışan kıyafetler oluyor ki bir açık arkadaşım var tesettür kıyafetlerini çok özeniyorum ama kapanmaya cesaret edemiyorum diyordu. Hakkını veremiyorum diye düşünmeyin evet örtünmenin belli bir adabı var ama siz elinizden geleni yapmış oluyorsunuz ki daha fazlasını yapabileceğinizi unutmayın.
    Tabii bunlar size verebileceğim birkaç tavsiyede uygulayıp uygulamamak tamamen sizin elinizde 🌺