Balikkadini Anladım zaten düşüncenizden baskıyla kapandiginizi ama dediğim gibi sizin hayatınız açıl diyemem günahını sevabını sende biliyorsun ben sana sadece nasıl rahat ediyorsan öyle yap diyecem canım senin hayatın senin kararın 🥰

Balikkadini
    Dediğim gibi bu tür konularda iyice düşünmek gerekiyor sonradan pişmanda olabilirsin açıldığına tekrar kapanmak istersin belli olmaz bu hakkında hayırlısı olsun

Pinkoooo
      Ya ben giydiğim için biliyorum çok kavga ediyorduk eşimle niye millet senin göbeğine kıcına bakıyor diye giymemek en iyisi cünkü arayı bozuyor ister istemez kıskanclık krizi e bizim Türkiye’nin erkekleride hiç kadın görmemiş gibi bakıyorlar

Pinkoooo evet zaten bende o kadar açılmam en açığım tişört olur sadece kapalılığın hakkını veremiyorum eve akrabalar geldiğinde boynum açık tülbentim arkada oluyor

Balikkadini
          Giymek istersen evinde giy bak ben evde eskisi gibi kısa ve dar giyiniyorum dışarda giymiyorum artık açığım ben evde kısa mini giyiyorum ama artık dışarısı İçin uygun degil onlar

BlackMambaa_ ben Ankarada oturuyorum o yuzden anlıyorum sizi hayatında hiç kadın görmemiş gibi bakıyorlar biraz açık birini görünce o yüzden o kadar acılmam

Balikkadini
            Evet aynen öyle sizin kararınız kimseye bakmayın ne yapmak isterseniz yapın özgürsünüz :)

BlackMambaa_ işte hayvan gibi baktıkları için eşinin rahatsiz olması normal boşver iyi yapıyorsun giymeyerek göbeğin dışarda olsa ne olmasa ne degilmi😂