busenihicalakadaretmez haklısınız 🌸
HappyKids @aselincimom (hassas)
- Düzenlendi
melaykeeee
Mesele ile ilgili hala post açıyorlar. Ben de yorum yazdım hatta yukarıya da attığım yorumun SS ini alıp koydum ve anında askı yedim ama olayın dedikodusunu yapanlar hala duruyor ve işin b.ku çıkmaya devam ediyorlar
busenihicalakadaretmez bir şey demek istemiyorum bu askı konusunda doluyum çünki 🙄 bırak konuşsunlar kendilerini eğlendiriyorlar
busenihicalakadaretmez olayın nasıl yaşandığını bilmiyoruz evet kimse bilmiyor belki kadın eşini suçlamayacak bilemezsiniz çok çeşitli insanlar çok çeşitli hayatlar var bu söylediğimden de eşi suçsuz dedim gibi bişey algılanmasın ihtimalleri söylüyorum olayın kapanmasını isteyecek belki hiç bir yerde geçmesin isteyecek belki aynı yere üye olmak o kişi hakkında karar verme yetkisi vermiyor kimseye kadın yarın birgün yazar arkadaşlar böyle böyle bana destek olun gündem oluşturalım yanımda olun o ayrı … Kadına biri bişey yapsa burda kimin umrunda olacak evde müge anlı izlerken yazı yazması kolay … Saçma saçma atıp tutanlar çok küçük bir dünyada yaşıyorlar muhtemelen neler oluyor insanların başına neler gelebiliyor farkında değiller
- Düzenlendi
hilal3454 banada post kaldırılmıcak dedi Naime hanım demek ki istenince kaldırılıyormuş çoğu kişi Askı da başkaları olayı didik didik araştıranlar alınmamışta biz alınmışız şaka gibi
Pembepanterr durup durup post açanlara ne demeli arkadaşım gir eski postlardan oku işte son durumu ne diye ğost açıp duruyorsunuz zaten her postun altında bi kavga
Pembepanterr haberlere verelim Twitter’da yazalım diyenlere hiç askı verilmemiş çok değişik gerçekten
- Düzenlendi
hilal3454
Bir anne olarak evladımı o duruma düşürenleri affetmezdim evlat kırmızı çizgim. Belki karşılıklı yanlış anlaşılma oldu ama evlat deyince bende akan sular duruyor. Yine de bedel ödeyen kişi minik bir yavru bir çoğunun tepkisi bu yüzdendi
busenihicalakadaretmez evet küçük bir yavru herkesi kahretti ama yaşayan kim olayı sadece mağdur hanımefendi yaşamadan bir şeyler hakkında yorum yapmamak lazım nasıl bir durumum içinde kimse bilmiyor ki burada ki insanlar yüzünden sıkıntı yaşadı o kesin yoksa foruma gitmezdi zaten
hilal3454
Dedikodu kısmı özellikle çok yanlış zaten ama diğer kısımlarda yardım edilmek istenmiş ama yanlış kararlar verilmiş olabilirler. Tabi artık olan oldu kapatmak gerek biz bir şeyi değiştirmeyiz şimdi büyük bir imtihanla baş etmek zorunda genç bir kadın var
- Düzenlendi
@Buzlulimonatam
BlackMambaa_
@busenihicalakadaretmez
@melaykeeee ve aklima gelmeyen diger guzel canlar kidsde yeter artik kadinin acisini tazelemeyin adi altinda post acan acana bence amaclari kendi postlarina da sukse yaptirmak ana post var zaten gir oku birkac yorumu zaten bilgi sahibi oluyorsun son olaylar hakkinda. Evet cok zor bi aci ve evet adami temize cikarmak icin birkac yerel haber sitesi kaza sehit guzellemesi de yapti ama bundan prim kasmak ne bileyim sacma geliyor bilmiyorum yaa kidsin kitlesi cok garip
newmommy_ ay bide tartışma yaratıyorlar. Sırf yeter artık uzatmayın dedikodu yeri değil burası işiniz gücünüz yok mu dedim diye linç yedim 🙄 Allah Hidayet versin nediyim.
- Düzenlendi
newmommy_
Bende seninle aynı düşünüyorum Ya orası gerçekten çok ilginç
Birde birşey diyince hemen linç ediyorlar neyin kafası bu
BlackMambaa_ inşallah bu uygulamayı keşfetmezler 😂😂
melaykeeee
Aşkım oranın yarısı burada zaten burayı kötülüyorlar ama takipte ediyorlar gizliden okuyup dolanıyorlar sonra bize laf ediyorlar burayı biliyorlar ve burayada geliyorlar tabi biz o linçleri yermiyix yemeyiz 😂yemediğimiz için gitmek zorunda kalıyorlar sjsjdj
- Düzenlendi
Birde sırf o post bana dedikodu yapılsın diye açılmış gibime geliyor 🙄
@newmommy_
O posta bir kadın burayı kötülemiş bak sen sırf dedikodu İçin ya üzüldükleri falan yok
Ya üzülen bir insan der mi bu konuyu ordan oraya taşıyorlar burada konuşamıyorlar peride ye taşıyorlar
BlackMambaa_ hayatta yemem vallaaa 😂😂 burası ordan daha anlayışlı daha samimiiii. Linç edemedikleri için dediğin gibi kaçıyorlar 😂😂😂
melaykeeee
Uzaktan düşman gizliden gizliye hayranlar bize aşkooo 👌
newmommy_
Ve bence buradaki postada kaldırmaları gerekiyor. Bir de diğer posta kilitlemişler ama postun durması çok saçma ana post bile gereksiz önce hatta kaldırılmıştın tekrar yayınlamışlar.
BlackMambaa_ oradakiler gerçekten büyümemişler daha olgun cevap vermeyi bilmiyorlar