melaykeeee
Uzaktan düşman gizliden gizliye hayranlar bize aşkooo 👌
HappyKids @aselincimom (hassas)
newmommy_
Ve bence buradaki postada kaldırmaları gerekiyor. Bir de diğer posta kilitlemişler ama postun durması çok saçma ana post bile gereksiz önce hatta kaldırılmıştın tekrar yayınlamışlar.
BlackMambaa_ oradakiler gerçekten büyümemişler daha olgun cevap vermeyi bilmiyorlar
melaykeeee ugrasamazsin ordaki kitleyle hepsi degisik dengesiz bosver kuzum
BlackMambaa_ kesinlikle oyle
melaykeeee biliyorlar gizliden gizliye kullaniyorlar da ama burda cazgirlara aninda had bildirildigi icin seslerini cikaramiyorlar
- Düzenlendi
BlackMambaa_ ya ben orayi kullanmiyorum evet hesabim var binde bir oglum icin soru sormak icin ama onun disinda postlara bakmiyorum bile anca kaynana gorumce elti kocamdan supheleniyorum baska bisey yok saglikla ilgili acilan postlara da zahmet edip kimse cevap vermiyor. Burda da belki konuyu bilmiyorsaniz kids kullanmiyorsaniz hem sizi bilgilendirmek hem de duydugum uzuntuyu sizinle paylasmak istedigim icin actim bu postu iyi mi yaptim kotu mu bilmiyorum ama en azindan samimi guzel bi kitlemiz varmis onu gormus oldum cok sukur kimsenin dilinden dengesiz sivri kotu bi soz dokulmedi dualarla temennilerle bahsettik o yarali guzel annemizden. Kidsde bu yok iste tamam vardir birkac iyi insan ama hepsi basta kendisiyle sorunlu dis hayata karsi ozguvensiz kidsde bunun acisini cikarmaya meyilli insanlar
busenihicalakadaretmez ana post haricindekilerin kaldirilmasi dogru olabilir
newmommy_ aynen bebeğim
newmommy_ 😂😂😂😂
Buzlulimonatam
Evet gerçekten öyle sağlık ile alakalı bir soru soruyorsun onu dahi linç ediyorlar hepsinin haraketi davranışı gerçekten çocukça 5 yaşındaki çocuk dahi daha iyidir onlardan
Bak burada @newmommy_ dediği gibi burada kötü konuşan oldu mu hepimiz dua sabır diledik kimsenin saygısızlıgını görmedik aynı olay kidste de konuşuluyor fakat sırf dedikodu olsun diye dış hayata karşılar özgüvensizler diye acısını oradan çıkarmaya çalışıyorlar hiç tanımadığı bir insana düşman oluyor @newmommy_
BlackMambaa_ 💯💯💯💯💯💯
- Düzenlendi
newmommy_
Ama konu hakkında post açlara tepki gosterenleri askıya alıyorlar işin garibi
BlackMambaa_
Kimi de bilerek yapıyor ya.
Örneğin bı kadın eşim bana yardım etmiyor diyor herkes yardımcı olmaya çalışıyor biri çıkıp kocam bana her işte yardım eder diyip övüyor. Yada biri 6 aylık bebek kilosu postu açıyor bebeği 7 kilo diyelim başka biri yorum yazıyor 2 aylık 7 kilo diye. Yine yemeyen çocuk konusu oluyor herkes dert yanıyor biri benim çocuğum ne versem yer diyor. Yeri gelir yazılır ama araya kendini övmek için yazmak ergen işi 🥴
hilal3454 ilginç gerçekten
Buzlulimonatam suyu çıktı derler ya aynen ve dün kız girmiş kim bilir aklından ne geçirdi
busenihicalakadaretmez evet ne yazık ki orası öyle dolu neyseki kullanmıyorum orayı arada sırada girip bakıyorum ay insanı kanser eder onlar
BlackMambaa_
Ben yine giriyorum ya soru soruyorum ama askı olunca cevabı alamadım 🥴
busenihicalakadaretmez
Orada en modlar askı veriyor en ufak şeyde ben bi ara post açmıştım aynı kullanıcı adım ile buradaki sohbet postu ben gelene kadar konuşun dedim diye askı almıştım sebep bu 😬
- Düzenlendi
Yorum gelmiyor yaZdıgım yorum onay bekleniyor diyor neden 🙄