• Gündem
  • HappyKids @aselincimom (hassas)

newmommy_
İşte kendince kadını cezalandırmış
Peki bu olay hiç bir şey yokken mi yapıyor bu
Sadece kıskançlık mı

BlackMambaa_
    Gulsahhh_ ama zaten etiketi sadece ago seçersen ki şu an anasayfada var post hep üstte, silinmedi post herkes oradan takip ediyor canım

BlackMambaa_
      Haber hakkında önce post açılıyor. Sonra buradan biri akıllarına geliyor. İsimlerin baş harfi her şey tutuyor. Tekrar bu dediğimiz post açılıyor ve Ece olduğu kesinleşiyor canım

blondee
        Ay çok kötü Ya kadın ne haldedir Allah bilir
        Ben cezalandırdığını düşünüyorum kendince çocuğu vurup anneyi yaralamak

BlackMambaa_ Van’da oturan biri eceyi etiketleyip haberi duydun mu gördün mü diyor sonra Ece’nin profiline bakıyorlar ki bir gün boyunca girmemiş ki Ece hep aktif biriydi sonra ordan burdan isimler uyuşunca instagramda haberin altında akrabaları yorum yapıyor kidsten bi kaç kişide ismini sorup görsel atınca doğrulanıyor haber 😔

blondee
            Nasıl bir imtihandır bu :(
            Tamam bak bıkmış olabilirsin Anlarım kendine zarar verirsin oda tamam ama sucu günahı olmayan bir cana nasıl kıyıyorsun birde sen babasın baba kendi canından olan bir çocuğa adam şuanda kadına en büyük cezayı vermiş oldu kendince o an o kadının gözü önünde hiç gitmeyecek herkes eş olamıyor Allah eşin de hayırlısını versin gerçekten zor

Adam şuan bir uyansa neden niçin yaptığını soracaklar belki söyleyecek belki söylemeyecek belki aklı gerçekten yerin de değildi o gün ama aklı yerine gelince ne yaptığını hatırlayınca eminin ki pişman olucak ama iş işten geçmiş olucak

Bir yandan da şöyle bakalım
            Melek geldi melek gitti
            En azından bu pis dünyadan kurtuldu o masum can

Sebep ne ki acaba kıskançlık olduğunu düşünmüyorum Ya kadının profiline baktım kadın öyle yanlış yapacak bir tipte degil bence başka bir şey vardı araların da ya

blondee
              Nasıl bir zihniyet Ya en çok kadına üzülüyorum şuan ne haldedir Allah bilir şuan perişan haldedir kadın o kadın daha yaşamak istemez ki

blondee
              Allah sabırlar versin biz yavrumuza bakmaya kıyamazken bile bazıları işte böyle şeyler yapıyor