newmommy_
Bence adam bunu bilerek yapmış olabilir Anne acı ceksin diye bilerek gözü önünde bebeği vurup Sırf anne o acıyı ceksin yaşasın diye anneye zarar vermemiştir kendince cezalandırmıştır
HappyKids @aselincimom (hassas)
Buzlulimonatam
Ben göremedim bakayım diyorum göremiyorum hangi post acaba kidste
- Düzenlendi
BlackMambaa_
Ago postu gulsah_ açtı 1.4k yorum var sadece ago seçersen etiketi üstte görürsün
BlackMambaa_ birkac post daha acilmis ama asil post kaldirilmis canim
blondee tamam canım sağol bakıyorum hemen 🙏
Buzlulimonatam ben de oyle rabbim sabir versin o anneye
BlackMambaa_ evet ben de onu dusundum bebegi kafasindan vurup anneyi sadece omzundan yaralamak bana da degisik geldi
blondee
Yazdım da çıkmadı öyle bir kullanıcı yok deniliyor
newmommy_
İşte kendince kadını cezalandırmış
Peki bu olay hiç bir şey yokken mi yapıyor bu
Sadece kıskançlık mı
BlackMambaa_
Gulsahhh_ ama zaten etiketi sadece ago seçersen ki şu an anasayfada var post hep üstte, silinmedi post herkes oradan takip ediyor canım
blondee
Gördüm postu
Peki bu olay nasıl biliniyor habere falan mı cıkıyor yoksa kadın oraya mı yazıyor diyecem de öyle bir olayda aklına gelmez burası
blondee
Ay habermiş haber olmuş Ya çok kötü bir durum Ya
BlackMambaa_
Haber hakkında önce post açılıyor. Sonra buradan biri akıllarına geliyor. İsimlerin baş harfi her şey tutuyor. Tekrar bu dediğimiz post açılıyor ve Ece olduğu kesinleşiyor canım
blondee
Ay çok kötü Ya kadın ne haldedir Allah bilir
Ben cezalandırdığını düşünüyorum kendince çocuğu vurup anneyi yaralamak
BlackMambaa_ Van’da oturan biri eceyi etiketleyip haberi duydun mu gördün mü diyor sonra Ece’nin profiline bakıyorlar ki bir gün boyunca girmemiş ki Ece hep aktif biriydi sonra ordan burdan isimler uyuşunca instagramda haberin altında akrabaları yorum yapıyor kidsten bi kaç kişide ismini sorup görsel atınca doğrulanıyor haber 😔
- Düzenlendi
newmommy_
Kidste de bir tane polis arkadaş var o belki de anne kaçmaya çalıştı bir anda omuzuna isabet etti bilemeyiz demişti.
BlackMambaa_
Çok zor gerçekten. Düşündükçe kötü oluyorum..