Buzlulimonatam melebek kidste ne kadar mutlu olduğunu yazmıştı ama dediğin gibi orda onu vandan tanıyanlarda böyle şeyler söylediler ama değer miydi ? Boşansaydın neden anneyi yavrusundan ayırdın 😞
melebek Buzlulimonatam newmommy_ Ya ben normal bir psikolojide olan birinin bunu yapabileceğine inanmıyorum. Detay bilmiyorum, sormak da istemedim açıkçası. Çok zor gerçekten 😔
blondee melebek Bu ifadeyi nereden öğrendiniz? Çünkü çok asılsız ifadeler atılmış dün anca sabah okudum..
newmommy_ kizatasozu bu kotulugu sadece kendine yapsa en azindan arkasinda bi dua okuyan gozyasi doken olurdu ama bebek katiline kim neden uzulsun rabbim o annenin yureginin kavruldugu kadar o adami yaksin insallah
blondee newmommy_ Şu an ne yapıyor, ne hissediyor acaba. İnşallah kendisine zarar vermez. Hala tüylerim diken diken..
Buzlulimonatam newmommy_ bilmiyorum ama gerçekten çok kötü oldum belki orda görüyordum diye başımdan vurulmuşa döndüm
BlackMambaa_ newmommy_ Bence adam bunu bilerek yapmış olabilir Anne acı ceksin diye bilerek gözü önünde bebeği vurup Sırf anne o acıyı ceksin yaşasın diye anneye zarar vermemiştir kendince cezalandırmıştır
newmommy_ BlackMambaa_ evet ben de onu dusundum bebegi kafasindan vurup anneyi sadece omzundan yaralamak bana da degisik geldi
blondee BlackMambaa_ Ago postu gulsah_ açtı 1.4k yorum var sadece ago seçersen etiketi üstte görürsün
busenihicalakadaretmez newmommy_ Kidste de bir tane polis arkadaş var o belki de anne kaçmaya çalıştı bir anda omuzuna isabet etti bilemeyiz demişti.
BlackMambaa_ newmommy_ İşte kendince kadını cezalandırmış Peki bu olay hiç bir şey yokken mi yapıyor bu Sadece kıskançlık mı