Kızlar ben dogum kilolarımı atamadım 1 sene oldu birde bana herkes çok zayıflamışssın diyolar ama tartıya çıkıyorum aynıyım nasıl oluyo bu anlayamıyorum acaba yalan mı söylüyolar😅
Kilo meselesi
cerennnn sen aynada kendini nasil görüyorsun? Yani zayiflarken kas kaybetmemis olabilirsin ve tartida ayni cikiyordur bu yüzden yani yag yakip kas yapmis olabilirsin?
@Moonlight_ kaslıyım yani öyle mii 😂😂
cerennnn ben bu aralar iştahlıyim baya 😭😭 etek almıştım bayram için denedim az önce hiç yakışmadı ama canım.. makarna istiyor şu an bols soslu
enerciiiii bu saatte bu yorumu neden gördüm ki 😭😭😭😭 artık benimde canım istiyor 😁😁😁
cerennnn yani görüntü olarak zayifladiysan ve tartida kilon ayniysa? Spor yapiyormusun nasil besleniyorsun?
hilal3454 ben yemedim üşendim yapmaya inslh hep üşenirim
Kıyafetten fark ediyor ya bişey giyiyorum aaa ne kadar zayıflamışsın diyolar başka bişey giyiyorum sen kilo mu aldın diyolar. Bence insanlar görüştüğü kişilere yorum yapma ihtiyacı hissediyo. Bu arada ben de ocak ayında diyete başlayıp 5 kilo verip 2 kilo aldım geri. Bu hafta tekrar başladım 2 kilo daha gitti. Zayıflamanın tek yolu o gırtlağı tutmak arkadaşım yemeyi azalttın mı kilo da gidiyo valla. 5 gündür spor da başladım inşallah faydasını görürüm
@Moonlight_ fazla yemem bebegim baya bi spor yaptırıyı evde hiç durmam
cerennnn bebegin sana kas yaptirmis🤣🤣
@Moonlight_ ahahaha kesinlikleee