enerciiiii Bu postundan sonra parkta yaşlı bi kadınla kavga etmek üzereydim 😂
Oğlun kaç yaşında dedi 3 dedim ayy zayıf kalmış dedi 😏
Aciiilll iştah açıcı
enerciiiii
Doktor kilosu iyi diyorsa neden zorluyorsun
Kilosu kötü olsa zaten doktor öneri de bulunur
BlackMambaa_ ya askim sektörler hep öyle diyor ya yemiyor bak yeseydi ama zayıf olsaydı sorun etmezdim yemek yemiyor diye sorun ediyorum
gizew eski kadınların çocukları tombiş tombiş oluyormuş bende hepsininki 😅😅
enerciiiii benim kız doğuştan iştahsız. Alerji şurupları açıyor iştah
Cicekliperde spraktin de alerji surubu deği mi
enerciiiii evet
enerciiiii çay ekmek veriyolarmia çünkü 7 24 vitamin yok bişey yok öyle besledikleri bebekler şimdi büyümüş koca insanlar olmuş ve bişey söyleyince kafalarına girmiyor ben buna bağlıyorum çocuklarınıza vitamin verinki beyni gelişsin eski kafalilardan olmasın😅
kizatasozu olabilir 😅😅
enerciiiii bilmiyorum ki biz onu hiç kullanmadık
enerciiiii canım kaç aylık kaç kilo boyu ne kadar.
Ne ile besleniyor mama alıyor mu veya emiyor mu ek gıda alıyorsa yediği sana mı az geliyor biraz detay verir misin
enerciiiii
Hayatım çok zayıf olması icin misal 7 kg olması gerekir kız kilosu normal aralıkta bebenin
busenihicalakadaretmez az yiyor canım mama vermiyorum meme de içmiyor
busenihicalakadaretmez tabi öyle çok aşırı değil ama ne bilim insan biraz kilolu olmasını istiyor
enerciiiii haftada iki gün ocean balık yağı yarım ölçek veriyorum ben etkisini gördüm canım iyi geliyo bir de karadut özü og naturelden aldım ,onu da sulandırıp içiriyorum o da iştah arttırdı bence
enerciiiii ne yiyor canım abur cubur yer mi mesela
enerciiiii
Balık yağı dene istersen mollers alabilirsin
llanjalee trendyolda var ama orijinal mi acaba bilmiyorum ki
busenihicalakadaretmez hayır pek vermem nadir yer
enerciiiii ben kadıköyde kendi mağazası var o markanın ordan aldım karadut özünü ama trendyoldan da daha önce zeytinyağını pekmezini falan almıştım iyiydi