HurremSultan kizatasozu sizinle değildi ya tabiki 💕 evde çocuklarla ilgilenmem gerekiyor burda biraz fazla zaman harcamaya başladım. Duzenimi yavaş yavaş kurunca tekrar gelmek istedim. Boşluk anlarımda nefes oluyor bana burası 🖤
HurremSultan kizatasozu girmeye çalıştım yapamadım. Geçen gün girebildim onda da yorum engeli vardı. Şimdi Naime hanım saolsun hesabımı düzeltti 🥰
aykirikadin Kızlar @HurremSultan postunu açtınız ,korktum başına bir şey mi geldi diye..💕 neyse ki gelmiş… Hoşgeldin Aşkım..🥰 Güçlü Kadınsın Hürrem Sultanım herşeyin üstesinde gelirsin.. Bu ara herkes isim değiştirmiş… kimseyi tanıyamaz oldum..
belladonna aykirikadin Ya sen nerdesin nerdesiiiiin?? Yarım saat önce girdim baktım en son şubatta girmişsin. Nasılsın aykırı aşkım? Hamilelik nasıl gidiyor?
aykirikadin belladonna Hürrem Sultanım gönlümüzün ve peridenin Sultanıdır..❤️ Bende sizi çok özledim. @Cicekliperde Mod için tebrikler Öğretmenim❤️ @TombulHatun Tombulum tebrikler❤️
belladonna aykirikadin Yaaa teşekkür ederim 🙏🏻 ♥️ Ederim Tabiki.. Modunu düşürme, bu dönemi en güzel şekilde yaşa🙌 İnşallah doğum yaptığın haberlerini de alacağız 💃
aykirikadin kizatasozu Hoşbuldum Kuzum…🙏🏻❤️ Hamilelik… yurt dışında dil eğitim.. zor ve yoğun zamanlardayım..
kleopatranizzz HurremSultan Hürreeem hoşgeldin canımm umarım iyisindir özledik seni ve samimi yorumlarını 😇🥰