kizatasozu melebek sende yine prez var bende bir sene geri cekilmeyle korundum ama olsada sorun deildi hatta sonra istememize rağmen 1 2 ay ugrastik her seferinde boşaldı fln şimdi kızım var sprial artı geri çekilme bizde hermeyle korunuyor olsamda geri çekilme olmazsa olmaz. akılda hep supe olur zaten. Ne gerek varki 🤷
melebek kizatasozu Ben de korkuyordum, bu kadar yıl yapmadık, “ya olmazsa” diye ama eşim Hasan Tahsin, ben ise Çukurova imişim meğer 😂 ilk atışta vurdu düşmanı 🤪 şimdi de bu yüzden korkuyorum, Allah isteyene istediği vakitte versin 🤲🏻
gizew kizatasozu Arkadaşım üç sene geri çekilme yöntemi ile korunmuş,çocuk istediği ve korunmayı bıraktığı ilk ilişkide hamile kalmış 😂😂
melebek gizew Hazırsan başlıyorum 😂 19 yaşında çocukluk aşkımla evlendim. Evlendiğimde üni.deydim ve okulu hiç bırakmadan devam ettim. Bu yüzden çocuk yapmadık. Sonra da iş bulma, çalışma derken 9 yıl oldu, geçen sene bebeği kucağıma aldım. Mayısta 29 oluyorum 🥲
kizatasozu gizew ilk sene evet çünkü hile kalsamda sorun etmezdim sonra 1 senenin sonunda çocuk istedik iki ay korunmadik ve oldu şimdi sprial ile korkuyorum geri çekilmeye unutmuyoruz tabi ama sprial var diye ona güvenip içe bosalanlar varmış mesela @HurremSultan in kocası 🙈🤣 yanlış bilmiyorum dimi Hürrem öyle demistin
HurremSultan kizatasozu çok nadir yaptık benimki guvenmeyio geri çekiliyordu bana kalsa o anki zevkle hayatta çık demem,🤪 zaten yok şuanda prezervatif ile korurunuyorum
kizatasozu gizew ya sus içime kurt düşürmeyin burda tanıdım kimseden öyle bi olay duymadım bzim hastaneler sağlam takıyor sanırım spriali 🤣🤣
gizew melebek Birinin 29 yaşında olduğunu öğrenince aklımdan geçen ilk tepkinin “Ne kadar da gençmiş” olduğu yaştayım 😂😂
melebek gizew Ablam 90lı. Ona “abla” demiyorum, dolayısıyla büyük sayılmazsınız (teselli kabul edeceksen var elimde 😂)