HurremSultan Sahra5 ya ne bu anlamıyorim duse kalka büyür lafını iliklerimize kadar yaşıyoruz. Birde İnanki o kadar dikkat ediyoruz ki eşim de bende fır dönüyoruz ama yok bazem bacağım ona degiyor sadece iki metre uçuyor 😂
Sahra5 HurremSultan 🤣🤣bi de öyle olunca daha da bi suçluluk duygusu ay niye çarptdım niye görmedim 😂😂
belladonna HurremSultan Benimde yol gözümde çok büyüyor. Çok uzun sürmüyor ama yine de beni korkutuyor. Seni düşünemiyorum 😅
HurremSultan Sahra5 kız işin kötü yanı o bana çarpıyor 😂 sanki ne yani dkdkd o anı videoya çeksem şok olursun günde on kere bacağıma degio yere seriliyor😂😂😂
meleksen1 HurremSultan Özlenen beklenen post ve sahibiiii😍 Ben kahve saatini bitirip yatağa geçtim aşkım geç gördüm 😀
HurremSultan belladonna kaynım gidiş parasını ben vercem dönüşü siz haledin demiş😁🌷 masalhhh canım kaynım dshdjsjddn şimdi bilet bakıyor kocam 🥲💕
Sahra5 HurremSultan 🤣🤣🤣🤣🤣ay benimki de öyle 🤣🤣🤣🤣🤣bi de benim kızımda şey var düşüyo kalıkyo bakıyo eğer ben ona bakıyosam ağlıyo bakmıyosum yola devam🤣
HurremSultan meleksen1 çocuklarla uğraştım aşkım napim hep aynı seyelr. Ekran kestik oda ayridik zorlu süreçlerden geçiyoruz 🥲🥲🥲