enerciiiii successfulwoman ayol hersey o mu bak bende bu saatte uyumadım menemen yaptı patatesli omlet yaptı kocişime sizin gibi elim işte aklım oynaşta değil hem erkegin kalbine giden yol midesinden geçer 😅🤣😅🤣
ladymomm enerciiiii o sırada kocam kendine sahur hazırlarken ben yatakta peride turluyorumdur sjjxjckss
llanjalee successfulwoman muhabbette varsa gelirim 😅 kahve saatimiz geçti sahura kalktık ağbee heyraann 😂
llanjalee ladymomm bende genelde geç kalıyorum lady momy 😅 çayımı içip gelmiş oluyorum , ben akşamları çay içerim , kahveyi gündüz seviyorum 😍 oruçtan sebep gündüz de içemiyorum tabi
ladymomm llanjalee bende iftar sonrası hemen bebeği uykuya yollayıp çaya oturuyorum kocamla çaysız gün geçmiyor hatta şu an sahura yanına gitsem de çay mı içsem diye düşünüyorum hahahaha
enerciiiii llanjalee mersi aşkommm bu peridenin hamarat kadınlara da ihtiyacı var her şey fikfik mi 😅😅
ladymomm enerciiiii kocamda kocam 🙊🙊 oruç tutmuyorum git uyu diyor ama ben o yokken uyuyamıyorum snjdjkss
enerciiiii ladymomm heheytttt ben çayı yemekle indiriyorum ne diyorsunuz siz sonuna kadar kaçak çay 😅😅😅
ladymomm enerciiiii bende mutfakta olmayı severim ama dediğin gibi yedikçe kilo gelmese ksjdjkss 2 kg almışım zaten
enerciiiii successfulwoman yok öyle bişi hem ben yatakta da hamaratım sadece ilk adımı atmıyorum 😏😏😅😅