zeytep enerciiiii hem bitirmiş hemde boğazımdan geçmiyor diyor bak hele😅🤣ben şuan çay sefası yapıyorum canım, birazdan kahve içerken atarım😅
HurremSultan enerciiiii bilmiyorum ki kanka bende öyleyim kan değerlerim de sıkıntı var sanırım sende de öyle olabilir bence 🥲
enerciiiii HurremSultan bilmiyorum askim ama çok yorgunum çok ama gezmek istiyorum ona gücüm var sjsjsjsj
Sahra5 HurremSultan ay bu gün kızım iki kere düştü dudağı patladı çok kötü oldum şimdi komaya girerim çocuğa neler olur
belladonna HurremSultan Teşekkür ediyorum aşkım. İyiyim tatil moduna girdim ailemin yanına gidiyorum daha ne olsun benden iyisi yok şu anda 😅 Sen nasılsın genişler nasıl
busenihicalakadaretmez belladonna Aynen o yüzden direkt söyledim seveni pek yok diye biz ağzımızın tadını biliyoruz 🤪😁
HurremSultan belladonna bende iyiyim çok şükür 🥰 bizde de var birşeyler ama bakalım nasıl gecicek bu senemiz 🥲 ilk defa köye gidicez yol gözümüzde büyüyor,🥲🥲🥲🥲
HurremSultan Sahra5 tabi kız bugün benim oğlan düştü yine herzamanki gibi babası artık kavga ediyor onunla(14 aylık) her dkka bir yere vuruyir kendini mantar kafa oldu canım sıkılıyor o ağlıyor ben ağlıyorum dayanamıyorum artık🥲🥲🥲