• Cinsellik
  • Cilve, işve, baştan çıkarma... taktikler gelsin

Canoo yok ya benim varda bundan hoşlanmıyor saten dekolteli iplikli arkası göbeği vs olanlar daha çok ilgisini çekiyor

Canoo evlenirken 50 kilo ilk oglumu 65 kilo ile dogurdum 2. Ogluma 72 kilo ile hamile kaldim 86 ile dogurdum suanda 84 kiloyum 🙈 arada 34 kilo fark 😭

Canoo kesersin bacaklardan uzun kalan kismi ama ben cok begeniyorum bunlari

Deleted5 onlardan bendede var bi kaç tane ama farklı bişey istiyordum bunu çok övenler vardı deneyim dedim.

Canoo o zaman istiyor ama artık Eşref saaatim midir nedir ben istemiyorum

Canoo geçen biri başlık açmıştı bundan giymis ama hayalleri gibi olmamıştı yani her urun mankendeki gibi durmuyor keşke dursa

Canoo ben de pek beceremiyorum ya cilveyi. Gecelikle çıkamıyorum karşısına nedense. Gecelik giysem bile sabahlık oluyor üstümde. Yatakta çıkarıyorum 😁 off keşke yapabilsem öyle şeyler valla. Bir jartiyer gitmiştim eşim bayıldı ona 😁

Munis bende tam tersi çok severim ne kadar seksi olursa okadar iyi😅

Kızlar geceliklerin altına bundan alın göğüsleri dik tutması için. Gecelikler çok daha güzel duruyor insanın üstünde. Bu bildiğimiz sütyen değil göğüsler komlple açık kalıyor sadece alttan kaldırıyor. 😅

Canoo aldım giyerim arada ama ne bileyim dogumdan sonra değişti adam bide kilolarim gitmedi ondan mi bilmiyorum soruyorumda neden uzaksin diye bişey yok diyor yoruluyorum diyor

.Ben zaten hamilelikte de doğumdan sonrada hep makyajımı yapmışımdır bakımlıyımdır her daim. Eşim bebek olduktan sonra salonda yatıyor bebek uyuduğunda salondan mesaj atarak başlıyor .Özledim şimdi yanımda olsan şöyle yaparız böyle yaparız diye. Her zaman çok farklı şeyler yazarak takrik ediyoruz birbirimizi. Çok değişik bir fantazi oldu. Sonrası tabi çok daha güzel olmaya başladı 😀Değişiklik lazımmış bize

Canoo canım bunun ismi ne diye geçiriyor acaba nette mantıklıymış ☺️

Alya-t bu iyimis bizde bebegimle ayrı odada kalıyoruz dur mesaj atayim bende 😉

Canoo yeni doğum yaptım 2 ay olacak 2 çocuk var odaları ayırdık masafe girdi aramıza geçen giyinirken çekti yanına olanlar oldu acıma olmadı bende normal doğum yaptım bu arada ben gecelik giyer altına tanga külot giyerim uyuyor gibi yapıp yapisirip ona zaten uyanırlar hemen derinnuykuda bile olsalar 😃😃 sonrada kısa sürer nedens beceremiyorum seksi uzun tutmayı ama burdan cesaret aldım uzun tutcam bu sefer

Alya-t dur kız bende ayrı yatıyorum üzülüyordum hiç tahrik edici konuşmadık mesajla sevgiliyken bile kasarlik yapayım yoldan çıkarayim adetim bitince saol 😘 belki heyecan katsr ama eşim delidir kesin dalga geçer benle 😃😃