Cilve, işve, baştan çıkarma... taktikler gelsin
Canoo evlenirken 50 kilo ilk oglumu 65 kilo ile dogurdum 2. Ogluma 72 kilo ile hamile kaldim 86 ile dogurdum suanda 84 kiloyum 🙈 arada 34 kilo fark 😭
Canoo kesersin bacaklardan uzun kalan kismi ama ben cok begeniyorum bunlari
Canoo o zaman istiyor ama artık Eşref saaatim midir nedir ben istemiyorum
Canoo aldım giyerim arada ama ne bileyim dogumdan sonra değişti adam bide kilolarim gitmedi ondan mi bilmiyorum soruyorumda neden uzaksin diye bişey yok diyor yoruluyorum diyor
.Ben zaten hamilelikte de doğumdan sonrada hep makyajımı yapmışımdır bakımlıyımdır her daim. Eşim bebek olduktan sonra salonda yatıyor bebek uyuduğunda salondan mesaj atarak başlıyor .Özledim şimdi yanımda olsan şöyle yaparız böyle yaparız diye. Her zaman çok farklı şeyler yazarak takrik ediyoruz birbirimizi. Çok değişik bir fantazi oldu. Sonrası tabi çok daha güzel olmaya başladı 😀Değişiklik lazımmış bize
Canoo böyle fizik varsa neden durmasın
Canoo yeni doğum yaptım 2 ay olacak 2 çocuk var odaları ayırdık masafe girdi aramıza geçen giyinirken çekti yanına olanlar oldu acıma olmadı bende normal doğum yaptım bu arada ben gecelik giyer altına tanga külot giyerim uyuyor gibi yapıp yapisirip ona zaten uyanırlar hemen derinnuykuda bile olsalar 😃😃 sonrada kısa sürer nedens beceremiyorum seksi uzun tutmayı ama burdan cesaret aldım uzun tutcam bu sefer
Canoo adı nedir bu güzel şeyin 😂