• Cinsellik
  • Cilve, işve, baştan çıkarma... taktikler gelsin

Nowwa ben amazondan aldım göğüz dikleştirici diye bi yaz veya aliexpresse bak belki bulursun.

_pofuduk_ yani almancada göğüs dikleştirici sütyen diye geçer genellikle fantezi iç çamaşırı satan her yerde bulabilirsiniz.

Canoo bu yazdığına çok benzer şeyleri kidste seherronya yazmıştı 😄

Canoo siz böyle yazınca kendimde uzun olduğunu hayal ettim bende 1.60 boyundayım 😂😂 yerlerde sürüne sürüne gideriz adamların yanına hahahah😅😅😅😅

Canoo benim aynısı değil ama 2 tane vücut çorabım var biri jartiyer görünümlü diğeride fileli ve harika duruyorlar gerçekten

Canoo kız eşim bana bunlardan bi sürü almış bugün kargo geldi bi açtım en az on tane böyle şeyler ilk defa giycem üstümde yırtmak istiyormuş 😀

Canoo bende bazen bu taktigi uyguluyorum 😂😂👍

Canoo ay keske bunun aynisini bula bilsem ama yeni dogum ysptim bana yakismaz suan

Mlsa vay beee😄😄 parçalasın bakalım.

• Mlsa bunu yanıtladı.
      • Mlsa bunu beğendi.

Canoo sende shein dan mı baktın canım Almanya’dasım galiba

Mlsa evet canım almanyadayım. Denemek için daha öncede sipariş vermiştim kalitesi iyi baya ara ara alışveriş yaparım. Ama kıyafet hiç almadım sadece bu tür iç çamaşırları alıyorum😅.

• Mlsa bunu yanıtladı.
          • Mlsa bunu beğendi.

Canoo Kırmızı ruj ve hafif dekolteli bişeyler giymek yeterli oluyor 🤭

Canoo ben kıyafette alıyorum gerçekten güzel geliyor ürünleri
            almanya da nerdesin canım

Mlsa münih yakınları ya sen?

• Mlsa bunu yanıtladı.
              • Mlsa bunu beğendi.

Canoo bizim genellikle bebek üçte dörtte uyuduğu için o saatlerde oluyor. Saçlarımibat kuyruğu yapıyorum çünkü onu tutmaya bayılıyo eşim, makyaj yapmıyorum çünkü hemen duşa gireceğim için silmek vakit kaybı oluyor, avonun atraction parfümü var o seks parfümümuz onu sıkıyorum jartiyer takımlarından birini giyiyorum o uyurken tenini okşuyorum öpüyorum sirnasiyorum kulağına fisildiyorum dönüyorum sırtımı eşim de uyanıp bana sirnasiyor gerisi cümbüş 😂