llanjalee melaykeeee erkekten kadına dönen GÜZEL , kadından erkeğe dönende bi YAKIŞIKLI oluyo ama he 🙈 gerçekten bunların kafa çok farklı çalışıyor olaya bak , ben izlemiyorum suan okudum aşırı şaşırdım youtubeda varsa bi izleyeyim bu konuyu
ESMERBOMBA_ Buzlulimonatam transların mımışı nasıl acaba pipisinin protez ve düğmeli olduğunu duydumda mımışlarını çok merak ediyom açıkcası
Buzlulimonatam ESMERBOMBA_ bende etmiyorum desem yalan olur ama yapıyorlar yaa adamlar öyle güzel yapıyorlar ki hatta senden benden daha çekici oluyorlar 😂
hilal3454 ESMERBOMBA_ evet gerçek kadın gibi :)) hatta az miktarda ıslanma bile oluyormuş trans kadın arkadaşım var
ESMERBOMBA_ Buzlulimonatam evet valla şu mika raun neydi o mesala şimdi at gibi karı olmuş namıssız sanki naylon bebek
Buzlulimonatam melaykeeee bi boruyu kesip hatta iki kanal yolu yapıyorlarmış bi videoda görmüştüm ama doğru mudur bilemiyorum 🫠
Buzlulimonatam ESMERBOMBA_ 😂😂😂bi selim ciğerci de başarılı olamamışlardı bence o da herhalde ilk kadına dönen bireydi acemiydiler doktorlar her şeyi onda denedikleri için hamuru tutmadı onun
llanjalee busenihicalakadaretmez snapte hiç kullanmadım ya kullansam denerdim ben yakışıklı olabilirim bence 😜😂
gizew melaykeeee 8 yaşındaki dünyalar güzeli bir çocuğu öldürmenin bedeli sadece 9 yıl mı? Vefat eden çocuğun yaşadığı yıl kadar nerdeyse. Yazık çok yazık…
gizew busenihicalakadaretmez Bir de neden çocuk bakıcısı oluyor? Başka iş mi kalmamış? Çeksinler artık pis ellerini çocukların üzerinden…