Buzlulimonatam ESMERBOMBA_ 😂😂😂bi selim ciğerci de başarılı olamamışlardı bence o da herhalde ilk kadına dönen bireydi acemiydiler doktorlar her şeyi onda denedikleri için hamuru tutmadı onun
llanjalee busenihicalakadaretmez snapte hiç kullanmadım ya kullansam denerdim ben yakışıklı olabilirim bence 😜😂
gizew melaykeeee 8 yaşındaki dünyalar güzeli bir çocuğu öldürmenin bedeli sadece 9 yıl mı? Vefat eden çocuğun yaşadığı yıl kadar nerdeyse. Yazık çok yazık…
gizew busenihicalakadaretmez Bir de neden çocuk bakıcısı oluyor? Başka iş mi kalmamış? Çeksinler artık pis ellerini çocukların üzerinden…
busenihicalakadaretmez gizew Neden sence ? Vicdan yok merhamet yok insanlık hiç yok işte bu yüzden. Ayrıca bu ülkede denetim yok çok şey eksik.
cinkokarbonpil melaykeeee ülkeyi geçtim bu Dünyada nasıl güven huzur içinde yaşayıp çocuk yetiştiricez bilmiyorum çok üzülüyorum ve korkuyorum çocuğum için çocuklar için 😞
ESMERBOMBA_ gizew hahahah @llanjalee " benim vajinaya dediğim isim mımış ama çok tatlı bi tabir değilmi dkdldkdm
enerciiiii Buzlulimonatam yazmaya geliyordum Bi çekiciliği yok mu ya hani böyle 50 60 yaşındaki adamlar beğenir ya öyle bir tipi var
Buzlulimonatam enerciiiii şimdi bazı kızlar bile manita yapamıyorken hele o bu haliyle yapmış 😅bence hepimize lazım yeniden doğmuş gibi bi değişim 🔥