ESMERBOMBA_ gizew hahahah @llanjalee " benim vajinaya dediğim isim mımış ama çok tatlı bi tabir değilmi dkdldkdm
enerciiiii Buzlulimonatam yazmaya geliyordum Bi çekiciliği yok mu ya hani böyle 50 60 yaşındaki adamlar beğenir ya öyle bir tipi var
Buzlulimonatam enerciiiii şimdi bazı kızlar bile manita yapamıyorken hele o bu haliyle yapmış 😅bence hepimize lazım yeniden doğmuş gibi bi değişim 🔥
enerciiiii Buzlulimonatam çok değil burun estetiği yapsam dudak dolgusu çekik göz çene dolgusu bide 10 kilo verdimmi tamamdir😅😅
Buzlulimonatam enerciiiii aşkım bana bi cicik büyütme bi popo büyütme birde seksi ince bir bel yeter 🥲
hilal3454 ESMERBOMBA_ evet gerçek kadın gibi :)) hatta az miktarda ıslanma bile oluyormuş trans kadın arkadaşım var
ESMERBOMBA_ hilal3454 aaaaaaa ciddimi kız hiç ilişki yaşamışmı zevk almışmı ne bilim regl oluyomu tabi olmuyodur da
hilal3454 gizew normal kadın genital organı gibi işte ilişki esnasında çok az ıslanma oluyor ama çok az mecbur kayganlaştırıcı kullanmak zorundayım dedi
enerciiiii Buzlulimonatam 😅😅😅 aşkım bende Bi cicik küçültme dik popo alayım ordan şaka bi yana sadece kilo vermek istiyorum tabiki 😅😅
newmommy_ Buzlulimonatam bana da orda bi burun ameliyati goz alti mezoterapisi dudak dolgusu ve basen liposuction i lutfeeeeen ☹️☹️☹️
hilal3454 Buzlulimonatam yok ya normal kadından farkı yok hatta erkek olmayı hiç yakıştıramıyorum ona