kanalize Kızlarr geçenlerde eski postları hortlatmıştık ya biliyoruz ki çoğu şu an forumu kullanmıyor bizde bazen troll bazen linç ediyoruz falan ya birde cevap verselerdi ne düşünürdünüz. 😄
kanalize kanalize Benim favorim harflerden tasarruf yapan küfürbaz delihatun du eğer burda olsaydi kesin küfürler ederdi adres verirdi gelin diye 😁😁😁
kleopatranizzz kanalize Bende şunu düşünüyorum şuan öyle absürt postlar açan olmuyor ya birgun olurda bizde eskir ve burada olamazsak yenilere malzeme yok jhjhjhjh
llanjalee kanalize o zamanlar gönlünce küfür hakaret ediyorlarmış bende okurken şey düşündüm , biz öyle küfür etsek askı alırız 🙈😂
kanalize kleopatranizzz var var geçen yazmıştım ya baya hani ilginç postlar serisi postu, kesin onu okuyup bana saydırırlar 😂😂
dnz23 kleopatranizzz ay evet doğru söylüyorsun düşünsene 4-5 yıl sonra bizim postlar üste çıkıyor ama haberimiz yok 😂😂
kanalize llanjalee aynen aynısını bende düşündüm bizde linç falan ediyoruz sanıyoruz bildiğin küfürlü konuşuyorlarmış😃😋
melaykeeee llanjalee belkide küfürlü konuştukları için askı aldılar ömür boyu 😂😂 ben bi ufacık küfürde askı aldım bence onlarda almışlardır
newmommy_ llanjalee ayyy evet evet evet o yuruyen ates mubarek ya kocasi izin verse baya asarlar standartlari😂😂 acaba napiyo suan keske gene gelse
zeytep @kanalize @busenihicalakadaretmez @gizew delihatun bir de açık adres veriyormuş size😅🤣 kelimelerden tasarruf ettiği için, adreste yanılma payı da olabilir gerçi
kanalize zeytep verir valla delikanlı hatun😜 ay ben onun küfürlerine yetişemem hayatımda hiç kullanmadım 🤭🤭
zeytep busenihicalakadaretmez yaa😅🤣sjsjsj kargocu der, harf eksikliğinden adresi bulamadık, eksik Adres bilgisi vermişsiniz shjsjs
busenihicalakadaretmez zeytep Kfrbzlr mhlls kvgclr skk … Kargonuz eksik adres nedeni ile teslim edilemedi
Esmerkiz kanalize cevap bile vermiyorlar hesabı kapatım gidiyorlar yeni hesapla aramıza geri dönüyorlar😂😂😂
kanalize Esmerkiz olabilir aramızda iyi ajanlar vardı bir ara yalanları eskileri ortaya çıkarıyordu 👀👀