kleopatranizzz kanalize Bende şunu düşünüyorum şuan öyle absürt postlar açan olmuyor ya birgun olurda bizde eskir ve burada olamazsak yenilere malzeme yok jhjhjhjh
kanalize kleopatranizzz var var geçen yazmıştım ya baya hani ilginç postlar serisi postu, kesin onu okuyup bana saydırırlar 😂😂
dnz23 kleopatranizzz ay evet doğru söylüyorsun düşünsene 4-5 yıl sonra bizim postlar üste çıkıyor ama haberimiz yok 😂😂
llanjalee kanalize o zamanlar gönlünce küfür hakaret ediyorlarmış bende okurken şey düşündüm , biz öyle küfür etsek askı alırız 🙈😂
kanalize llanjalee aynen aynısını bende düşündüm bizde linç falan ediyoruz sanıyoruz bildiğin küfürlü konuşuyorlarmış😃😋
melaykeeee llanjalee belkide küfürlü konuştukları için askı aldılar ömür boyu 😂😂 ben bi ufacık küfürde askı aldım bence onlarda almışlardır
newmommy_ llanjalee ayyy evet evet evet o yuruyen ates mubarek ya kocasi izin verse baya asarlar standartlari😂😂 acaba napiyo suan keske gene gelse
zeytep @kanalize @busenihicalakadaretmez @gizew delihatun bir de açık adres veriyormuş size😅🤣 kelimelerden tasarruf ettiği için, adreste yanılma payı da olabilir gerçi
kanalize zeytep verir valla delikanlı hatun😜 ay ben onun küfürlerine yetişemem hayatımda hiç kullanmadım 🤭🤭
zeytep busenihicalakadaretmez yaa😅🤣sjsjsj kargocu der, harf eksikliğinden adresi bulamadık, eksik Adres bilgisi vermişsiniz shjsjs
busenihicalakadaretmez zeytep Kfrbzlr mhlls kvgclr skk … Kargonuz eksik adres nedeni ile teslim edilemedi
Esmerkiz kanalize cevap bile vermiyorlar hesabı kapatım gidiyorlar yeni hesapla aramıza geri dönüyorlar😂😂😂
kanalize Esmerkiz olabilir aramızda iyi ajanlar vardı bir ara yalanları eskileri ortaya çıkarıyordu 👀👀