Cicekliperde denerim bakalım aynısı olursa anlaşılır keserim

Cappuccino Uykuda ben sorun yaşamıyorum maşallah çok rahat. Uyku öncesi devamlı mama içiyor. Mamasını uyutacağım oda da veriyorum. Öncesinde uyku müziği var onu açıyorum, mama içerken o müzik uykuya zaten hazırlıyor uyuyacağını anlıyor. Artık kucakta uyumak istemiyor. Yatağa yatırıyorum yan dönüyor, bende yanına yatıyorum. Benim yüzümü severek uyuyor dokunuyor. Gözümü kapıyorum uyuyor gibi açık olunca göz teması kurduğun an gülmeye baslıyor ondan uykusu kacmasın hic bakmıyorum 😆 belki seninkide kucak yerine yatakta temas ederek uyumak istiyordur oyle dene istersen.

Goat kendini üzme yeter aşkım boş yere stres yaoma amaç tadım yapmasi zaten tadını bilsin yeter midesi ne ki onun🥰🥰 ben boş yere kizmisim kendime de kızıma da çok sitem ettim keşke geriye dönsem bazen yemiyor diye elimde kaşık ağlardım of of çok pişmanım

• Goat bunu yanıtladı.

Goat nekadar güzel peki boyle uyuması icin sen ozellikle ugrasip nasil alistirdin. Normalde cocuklar kucak disinda uyumak istemezler. Ben nasil alistirabilirim

• Goat bunu yanıtladı.

Goat kitapları var ona göre tarif yapabilirsin evde zeytinyağı varsa kullan kabızlık yaşamasın

• Goat bunu yanıtladı.

Cappuccino Şahsen ben özellikle böyle uyuması için uğraşıp alıştırmadım. Biraz kendisi beni yönlendirdi gibi oldu 😆 Oyun oynarken bende yanına uzandım direk bana döndü boynuma sarıldı yuzumle oynarken baktım uyuya kaldı. Aksamına tekrar bende yattım yanına hic bir sey yapmadan daldı uykuya🤭 dedim sen boyle devam et buldun kolayını😁 sende dene bakalım

Goat aynen öyle.canimsin no stres mutlu bebek mutlu anne😁

• Goat bunu yanıtladı.

Goat senin ufaklık teması seviyor anlaşılan ondan böyle dokunarak uyumayı sevmiş. Ben hiç denemedim aslında belki sever. Hep kucakta pışpışlıyorum o da çıglık kiyamet gidiyor kendini geriyor kucakta uyumamak için bu defa sinirleniyorum uyku krizlerimiz cok var. Sıcak kanlı bebek seninki belkide burcundan kaynaklıdır ne burcu. Yada benimki surekli beni gormekten bikti hep ben bakiyorum babasi sadece uzaktan sever

• Goat bunu yanıtladı.

Goat Ay bunu daha yeni gördüm canım kusura bakma. Ek gıda ile ilgili genel bir bilgilendirme var ama ben çok bakmadım oralara açıkçası😀 Tariflere bakıyorum sadece

• Goat bunu yanıtladı.

Cappuccino Kucakta uyumak istemiyordur belkide canım olabilir.
                  Başak burcuda pek burcla iliskilendirmedim acikcasi, her bebek temas sever bence. Bende babasıda devamlı boyleyiz. Bazen uyutacagim zaman yanimiza babasida gelir benim ustumden yatar gibi bakar onada dokunur kısa surede uyur. Temas edilen cocuk mutlu olur hep

Goat pirinç 8. Ayda başladık doktorumuz öyle söyledi sebze yoğurt meyve yumurta en son pirinç baklagiller şeklinde gittik

• Goat bunu yanıtladı.

hilal3454 anladım canım oyle yaparım bende. Zaten bu ayki kontrolde iyice herseyi soracagım gecen seferki hadi doktorun telasına geldide iyice bilmek lazım