Goat çorbanın içinde ne vardı? Tarhanayı hangi sebzelerle yaptın?

• Goat bunu yanıtladı.

Goat benim kızım daha 4.5 aylık çok heyecanlıyım bir an önce ek gıda dönemini bekliyorum 😂

• Goat bunu yanıtladı.

Goat canım bizim doktorumuz liste veriyor her gittiğimizde. Ben sana yazayım. Doktorumuz önce sebzeyle başlayalım dedi. Ama sebzeler bitince meyve verebilirsin, veya araya karıştırabilirsin dedi. Ben sana yazayım hepsini
      Havuç patates avokado tatlı patates kabak bal kabağı armut elma ceviz yoğurt tuzsuz peynir yumurta sarısı muz tarhana çorbası kereviz ıspanak brokoli karnabahar pırasa (ıspanak 7-8 ay diyen doktorlar da var bizimki verebilirsin 6. Ayda demişti)
      Ben pirinç unu ve irmiği çok sık vermiyorum ama tadımları biten meyve-sebzeleri püre yapınca çok az kullanıyorum. Keçiboynuzu pekmezi de kullanabilirsin tariflerde ve ceviz.
      Tadımı biten sebzelerden çorba yapabilirsin
      Meyvelerden püre yapabilirsin
      Yoğurt tadımı yaptıysan sebzeleri karıştırabilirsin
      Sonrasında 3-4 gün kahvaltı verebilirsin
      Yumurta sarısı avokado ceviz muz peynir kullanabilirsin kahvaltıda ama bence hepsini tek tek ver karıştırma
      Her doktor farklı söylüyor bizim doktorumuz 8. Ayda kuzu kıyma yiyebilir dedi

1. Aydan sonra kuzu kıymayla sebze yemeği yapabilirsin demişti 🥰
      • Goat bunu yanıtladı.

cinkokarbonpil ek gıda denemelerinde oyle seyler denk geldimi de sansa işte insan bi kararsiz kaliyor her doktor farkli diyor

piyangobileti surekli takip ediyorumda belki dedim kitapta daha detaylo seyler yaziyorda diye ama galiba geneli tariflerle ilgili

Susunbebekuyuyo ya bide bana kimse fikir bile vermeyince sanki eksik kalıyorum gibi hissediyorum iyice herseyi ogrenmek istiyorum ama onune gelen gecistiriyor umursamiyor bu konuyu adam akilli kimse demiyorki ben sunu sunu yaptim bak cocugun var aklinda olsun diye valla burasi daha yardimci oluyor bana

HurremSultan ay keske gelse o herseyi yiyecegi donemde stresim azalsa🙂 bazen vicdan azabi cekiyorum acaba doymuyormu beceremiyormuyum diye

llanjalee az once aldim bebek irmigide yarin bi denerim bakalim

dnz23 canım bizim doktorumuz liste veriyor her gittiğimizde.

Ay gercekten cok tesekkur ederim cok isime yaradi yazdikların benimki bisey vermedi sadece kısadan kesip anlatti gecti bide ameliyati vardı ek gıda basladigim o kontrolde aceleyle gecistirdi belki 7.ay icin liste vs verir

melaykeeee bende cok heyecanliydim ama inanki cok stresli, en azindan benim icin oyle oldu. Cevrende soracak kimse yok akil verecek kimse yok tek basina biseyler yapmaya calisiyosun nette yazilan bilgilere gore ugrasiyorum iste insallah faydali oluyorumdur

Goat bu vicdan azabı hiç bitmiyor kiiii🥲🥲 ne yaparsan yap hep daha iyisini yaoabilrdim diyorsun. Diyorum ya kızımda kafayı yemiştim bu ek gıda yüzünden o yemeikce ben tarifler stresler. Oglumfa hic öyle şeyler yaoamdim sofrada ne varsa minik minik verdim tadımlık. Şimdi ben ne yersem onu yiyor elhamdülillah çok şükür ama kızım iki buçuk yaşında hala birşey yemez🥲 pilav makarna dün ilk defa hayatında minicik tavuk yedi agliycaktim mutluluktan😂😂🧿🧿

• Goat bunu yanıtladı.

Goat inşallah canım olsun sen yine post açarsan ben kendi yaptıklarımdan yazarım sen de aklına yatanı yaparsın 🥰

Goat aynen canım ilk gıdada böyle olunca bende şaşırdım en son denk gelmiştir dediler her dr farklı bişey dedi kortizonlu kremle geçti bir daha havuç vermedim tabi bende

HurremSultan desene çok kasmamak gerek. Bazen diyorum artık kendini kurtardı aç kalmaz yetmese acıktımı başladı ham ham demeye anlıyosun. Daha iyisi olsun derken ters tepmesin

Cicekliperde 3 gün yogurt denememde alerji olmadı ama belkide tarhana icerisindeki iki besin yogurt ve baska bisey çakışınca alerji gibi olabilir.

Goat olabilir belki de sadece tesadüfen bir şey oldu. Bir kez daha dene korkma

• Goat bunu yanıtladı.