BlackMambaa_ kleopatranizzz Haklılar cünkü ne desem boş olur o an gözü döner benim adamın o an hiç acımaz vallaha cocuk var falan diyip cok sever ama o tür durumlara gelince affı olmaz
melaykeeee BlackMambaa_ tabi ki haklılar. Ayni şekil eşim bu uygulamayı kullansaydı ve kadın olsaydı kıyameti kopartırdım
kleopatranizzz BlackMambaa_ Valla hak veriyorum şahsen aynı şeyi ben görmüş olsam eşimin telefonunda ölümlerden ölüm beğensin direk eski kocam olur yani fjfjfjj
BlackMambaa_ zeytep İnsta adresimi biliyorsun canım Oradan konuşuruz yine istediğin zaman ❤️🤗 Gerçi benim adamın engelleme huyu var sjsj neyse hal ederiz öyle birşey olursa
zeytep perimasali802_ ben iki üç kez eşimin kolunu başımın altına alırken yakalandım şimdi uyuştu mu bir yanı, ne kadar almadım dese de yemiyor sjsjsj
kleopatranizzz melaykeeee Benimkilerin de düzeni var aşko ikiside en geç 9 da uyumuş oluyor,ama 2 tane olunca çok yoruluyormuş insan 🥲🥲
zeytep BlackMambaa_ ben bu zamana kadar neden girmemişim bu peridenin sohbetlerine katılıp snei daha önceden bulamamışım acaba
BlackMambaa_ kleopatranizzz Tabiki öyle kim olsa aynı tepkiyi verir Sen eşinin başka kadının bir yerin görmesini istermisin yok onlar da farklı düşünüyor erkek kafası namus olarak düşünüyor direk
perimasali802_ BlackMambaa_ erkeklerin burda ne işi olur endişe etme bence ya giremezler az önce telefonu değiştirtirdim numara ile girdim 🌸