melaykeeee BlackMambaa_ ben diyorum ya kendi samimi olduğum arkadaşlarımla bile bu kadar yakın değilim.
melaykeeee kleopatranizzz hahahah benimde ilk zamanlar böyleydi. Kızımın uyku düzeni oturunca artık durmak yok dedim
BlackMambaa_ kleopatranizzz Haklılar cünkü ne desem boş olur o an gözü döner benim adamın o an hiç acımaz vallaha cocuk var falan diyip cok sever ama o tür durumlara gelince affı olmaz
kleopatranizzz melaykeeee Benimkilerin de düzeni var aşko ikiside en geç 9 da uyumuş oluyor,ama 2 tane olunca çok yoruluyormuş insan 🥲🥲
BlackMambaa_ zeytep artık gelmezler Ya numara oldu Ya bir kere kayıt olan daha giremiyor aynı numara ile o kadar da manyak değillerdir herhalde başka numarayla açacak kadar
melaykeeee BlackMambaa_ tabi ki haklılar. Ayni şekil eşim bu uygulamayı kullansaydı ve kadın olsaydı kıyameti kopartırdım
kleopatranizzz BlackMambaa_ Valla hak veriyorum şahsen aynı şeyi ben görmüş olsam eşimin telefonunda ölümlerden ölüm beğensin direk eski kocam olur yani fjfjfjj
BlackMambaa_ zeytep İnsta adresimi biliyorsun canım Oradan konuşuruz yine istediğin zaman ❤️🤗 Gerçi benim adamın engelleme huyu var sjsj neyse hal ederiz öyle birşey olursa
zeytep perimasali802_ ben iki üç kez eşimin kolunu başımın altına alırken yakalandım şimdi uyuştu mu bir yanı, ne kadar almadım dese de yemiyor sjsjsj
zeytep BlackMambaa_ ben bu zamana kadar neden girmemişim bu peridenin sohbetlerine katılıp snei daha önceden bulamamışım acaba
BlackMambaa_ kleopatranizzz Tabiki öyle kim olsa aynı tepkiyi verir Sen eşinin başka kadının bir yerin görmesini istermisin yok onlar da farklı düşünüyor erkek kafası namus olarak düşünüyor direk
perimasali802_ BlackMambaa_ erkeklerin burda ne işi olur endişe etme bence ya giremezler az önce telefonu değiştirtirdim numara ile girdim 🌸