kleopatranizzz BlackMambaa_ Valla hak veriyorum şahsen aynı şeyi ben görmüş olsam eşimin telefonunda ölümlerden ölüm beğensin direk eski kocam olur yani fjfjfjj
BlackMambaa_ kleopatranizzz Tabiki öyle kim olsa aynı tepkiyi verir Sen eşinin başka kadının bir yerin görmesini istermisin yok onlar da farklı düşünüyor erkek kafası namus olarak düşünüyor direk
perimasali802_ BlackMambaa_ erkeklerin burda ne işi olur endişe etme bence ya giremezler az önce telefonu değiştirtirdim numara ile girdim 🌸
zeytep perimasali802_ ben iki üç kez eşimin kolunu başımın altına alırken yakalandım şimdi uyuştu mu bir yanı, ne kadar almadım dese de yemiyor sjsjsj
BlackMambaa_ perimasali802_ Sen yeni geldin herhalde degil mi ? Burada senden önce cok erkek gelip gitti ve cinsel organlarına varana kadar attılar burada millet o yüzden korkuyor
BlackMambaa_ zeytep Onun tanıdık dışında başkasını eklemeye tiki var diyorum Ya geçen arkadaşım istek attı görmüş hemen silmiş birdaha atarsa sil engele diyor bana😂
zeytep BlackMambaa_ 😅 ya işte herkes farklı bebeğim o yüzden anlayışla karşılarım ben yanlış algılamam sıkıntı yok
zeytep kleopatranizzz tövbe estt aklıma hiç iyi şey gelmiyor sjsjs neyse bu espriyi, bu zulmü yapmayacağım size ssjsj