• +18
  • SEKSOGRAFİ 2 (POZİSYOSYONLAR VE AMUDA KALKMAK)

zeytep birde ayağına sarıldığı her pozisyonda oldum gülmekten denesem kalp krizi geçirebilirm😂😂😂

HurremSultan hahah yok küsülcek bir şey yok😅çok haklı bir yorum 😅ben köprüyü denerken ilk bi düştüm, güldüm falan😅yapamadık sjsjsjs sonra yapmıştım sjsjsj ama çok lanet bir pozisyon ya sjsjs😅🤣

zeytep kanka yok ya yapamam asla😂😂 birsuru var içinde yaotigimiz ama bazıları Allah kahretmesin dedirtiyor 😂😂😂

zeytep ama postalarina bayıldım ikidir çok güzel geliyor faydalı kesinlikle aşkım benim❣️🤍🌷🧿
        Elem tere fiş kem gözlere şiş 🧿😁

zeytep ben elimden gelen her şeyi yaptım istek oluyor onda da ama ben isteyince sırf inadına yapmıyor zaten yapsa da zevk vermiyor kendi işini görüp bırakıyor bilmiyorum ne yapacağımı.

HurremSultan ayyy çok teşekkür ederim 🌹♥️faydalı oluyorsa ne mutlu bana sjsjs
            Nazar boncuğumuda kaptım😅🤣

1canbebisim anladım canım o zaman ne yazık ki ten uyumumuz eksilmiş sanırım.. Zevk vermeme sebebinde bir çok etken olabilir, doğum sonrası sebebiyle olabilir, yetersiz ıslaklık veya yetersiz ön sevişme gibi… Bir çok etken olabilir ama eşinizin bunu sadece kendi zevki olarak algılayıp, sizi memnun etmemesi doğru değil ne yazık ki.. İlişkide cinsel çekim, ten uyumu karşılıklı olunca aşırı bir haz ve heyecan oluyor. Keşke eşiniz bu gerçeği görebilse..

zeytep evlendiğimizden beri böyle ön sevişme sevmiyor ıslaklıkta da sorun yok. Ten uyumu değil sorun kendisinin bir kalas olması. Görücü usulü evlilik pişmanlıktır.

1canbebisim hakkında hayırlısı olsun, peki sana karşı nasıl davranışları? Çocuğun var mı, mutlu musun canım?
                Görğücü usulü evlenip mutlu olan tanıdıklarım da var ama işte karşıdaki partner ile alakalı bir durum. Bence evlenmeden aynı ev içinde partneri tanıma imkanı olursa, o zaman bazı gerçekler daha net beliriyor. Bizim toplumumuzda bu durum mümkün olmadığı veya nadiren bu imkan olduğu için, bazı şeyler evlendikten sonra fark ediliyor..

zeytep arada anlaşmazlıklar oluyor tabi ama şiddet vs tabi ki yok. Ama en büyük sıkıntı bu afedersiniz ben de daha gencim karnım kasıklarım ağrıyor benim de ihtiyaçlarım var sinir stresten uyuyamıyorum şu anda mesela. Nasıl çözeceğimi de bilmiyorum.