gizew zeytep Amuda kalkmak adı mı pozisyonun,yoksa senin verdiğin bir isim mi bebeğim 😂😂😂 🔥Yine harikaaaaa bir post olmuş,emeğine sağlık hemen okuyorum 🥰
perimasali802_ gizew ay valla bir uçtum geri geldim,🤣 telefonum bozuldu baya problemli yapildi hep aksilik o gelene kadar temizlik yaptım az bişey kaldi bugun bitecek inşallah 🕊️🌸😍
zeytep busenihicalakadaretmez misyoneri severim ama onun dışında farklı pozisyonları da severim sjjsjs😅🤣
kizatasozu busenihicalakadaretmez of ben onu denemek istiyorum ya ama eşim yapmaz bence ama yinede bi sorayim
Etipetito zeytep Bu kadar belirgin memeleri adam niye hiç emcüklememiş diyecektim neyseki 23 te gömmüş kafayı
zeytep Etipetito niye peki memitolar bu kadar dikkat çekti sjsjsj😅🤣 ( çizimleri ilk gördüğümde benimde dikkatimi çekmişti sjsjsj) 😅🤣
perimasali802_ kleopatranizzz şu Abeli duzeltsenizmi adam uzaylı ile karşı karşıya kaldı 🤣mutlu sonla bari bitir,yazıktir etmeyin günah çok çekti çok 🤣
kizatasozu perimasali802_ yaaa siz neler yasamissiniz öyle çok şey kaçırmışım çok beni niye cagirmadiniz kız @zeytep @BlackMambaa_