• +18
  • SEKSOGRAFİ 2 (POZİSYOSYONLAR VE AMUDA KALKMAK)

melaykeeee örümcek sevdiğim pozisyonlardan sjsjs ben köprüde ilk dedim bu ne biçim şey sonra onu da sevdim ama fazla duramıyorsun öyle sjsj
Askıya alınmışı hiç denemedimm sjsjs kilo vermeden yapmaya kalkışsam kocadan olurum ssjsk🤣🤣

zeytep ya ben bu pozisyonları unutuyorum ss çeksem eşime o an göstersem böyle pozisyonlarda var diye ne olur acaba dkkdkdkdkd siz nasıl aklınızda tutuyorsunuz

zeytep
      Geldim geldim
      Post harika olmuş eline emeğine sağlık pozisyonları ekran aldım 👅🙊 şimdi kocama atacağım sayende bir kaç pozisyon öğrendim
      Tam aradığım post buymuş benim 🔥🥵

zeytep yine harikasın ❤️‍🔥 kendi adıma teşekkür ediyorum 🥰 yorum yazıp tekrar dönüp okuyacağım 😁 yalnız çoğunda “ben çok kiloluyum nasıl yapıcam” dedim 🥹🥹🥹

melaykeeee bilimsel olarak açtım ama taktiksel olanı henüz açmadım
          Çünkü bilimsel olarak bir bakış açısı yaratmadan direkt taktiselliğe giremezdim ssjsjsj

zeytep ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuş 💕bazılarını yapmışım ama diğerleri harbi çok zor kız 😂

BlackMambaa_ gelmesen sana çok yüklencektim sjsjs yarın Bi post daha gelirdi sjsjsj😅🤣🤣postu beğenmene sevindim, ee kocandan bir haber var mı canım, bana iki saat önce yazmışsın ama durum aynı mı? Bak dediğim gibi var olan ümidini söndürmeye çalışıyor olabilir veya gerçekten gelrmeyecek de olabilir ama az kaldı kavuşmanıza🌹♥️

dnz23 bazılarını yapmak için zaten jimnastik i falan olmak lazım herhalde sjsjsj buradaki bazı pozisyonları eminim bir çoğumuz yapamayız ama içinden yapabilceğin seçeneklerin var olduğunu tahmin ediyorum ♥️🌹♥️erkek partnerin hakim olduklarından seçebilirsin🌹