• +18
  • SEKSOGRAFİ 2 (POZİSYOSYONLAR VE AMUDA KALKMAK)

zeytep
Geldim geldim
Post harika olmuş eline emeğine sağlık pozisyonları ekran aldım 👅🙊 şimdi kocama atacağım sayende bir kaç pozisyon öğrendim
Tam aradığım post buymuş benim 🔥🥵

zeytep yine harikasın ❤️‍🔥 kendi adıma teşekkür ediyorum 🥰 yorum yazıp tekrar dönüp okuyacağım 😁 yalnız çoğunda “ben çok kiloluyum nasıl yapıcam” dedim 🥹🥹🥹

melaykeeee bilimsel olarak açtım ama taktiksel olanı henüz açmadım
      Çünkü bilimsel olarak bir bakış açısı yaratmadan direkt taktiselliğe giremezdim ssjsjsj

zeytep ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuş 💕bazılarını yapmışım ama diğerleri harbi çok zor kız 😂

BlackMambaa_ gelmesen sana çok yüklencektim sjsjs yarın Bi post daha gelirdi sjsjsj😅🤣🤣postu beğenmene sevindim, ee kocandan bir haber var mı canım, bana iki saat önce yazmışsın ama durum aynı mı? Bak dediğim gibi var olan ümidini söndürmeye çalışıyor olabilir veya gerçekten gelrmeyecek de olabilir ama az kaldı kavuşmanıza🌹♥️

dnz23 bazılarını yapmak için zaten jimnastik i falan olmak lazım herhalde sjsjsj buradaki bazı pozisyonları eminim bir çoğumuz yapamayız ama içinden yapabilceğin seçeneklerin var olduğunu tahmin ediyorum ♥️🌹♥️erkek partnerin hakim olduklarından seçebilirsin🌹

zeytep bende bakayım yaaa almam lazımmmm. Tam bir sexs düşkünüyüz çünki yeniliklere çok çok açığız 😍

BlackMambaa_ anladım canım, olsun.. Sağ salim gelsin, iki gün sonra gelsin, boşver🌹çok az kaldı bebeğim kavuşmanıza
                Hem bakmışsın o iki güne ben bir post daha açmışım sjsj

melaykeeee
                  Aynen öyle canım zaten yarın arife ayın 10 son görev yapıyor 11 yola çıkıyor 12 de burda işte sağlık olsun Ya önemli değil bir kaç gün daha beklerim