arman Goat Amazon’da satılıyor Almanya’da. Bir arkadaşım çok memnun kaldı kuzenim memnun kalmadı. Bebeğe göre değişiyor. Ben bekliyorum damakları kabarsın deneyeceğim
Goat arman denesemmi bende diye kararsiz kalmistim. İyi yorum oldugu kadar kotude okudum icerigi kotuymus diye ama icerigini inceledigimde oyle abartilacak seyler goremedim.
Goat Zamansiz_ bende kararsız kaldım, özellikle kimisi zararlı vermeyin demiş en çok ona takıldım bitkisel ne zararı olabilir diye
Goat etoile seçenekleri degerlendirmek lazım ozaman. Gerci dediginde dogru bebekten bebege degisir ama genel olarak fayda oluyor sanirim
etoile Goat canım bak yaz geldi emziginjn içine muz koy dondur ver ağzına ya da mendil dondur ver ya da tetagil ver
Moonlight_ Goat su minik topcuklari mi diyorsun ben kullandim bi ise yaramiyor jelleride denedim fayda etmedi bizde zeytinyagi ve karanfil uyguluyorum artik bende
Goat Moonlight_ evet hem top seklinde hemde damla seklinde varmış. Karanfille zeytinyag nasil yapiyorsun
Moonlight_ Goat Ben bu sekil yapiyorum: 5-6 karanfili (tomurcugu ile) eziyorum 1 yemek kasigi zeytinyagi ilave edip buzdolabinda bir gece bekletiyorum O karisimi dis cikacak yere damaklarina fln sürüyorum baya rahatlatiyor bizi
Goat Zamansiz_ bende verdigim siparisi iptal etmistim once bi fikir alayim sonra gerekirse bidaha veririm dedim🤭
Goat etoile donmus meyve aklıma geldide dedim bide cocugu hasta etmeyim ama havalar sicak gerci denenebilir
Goat etoile denerim bende bakalim ne yapacak bizimki🙂 o parmaklar zaten surekli agızda emmekten kaşımaktan incelecek 😆 bin turlu kasiyici aldim bi defa deneyip yine parmaklara devam