aselinannesi9398 Evet kızlar bayramdan sonra diyete başlamak isteyen bi kaç kişi vardı yarın sabahtan başlamaya ne dersiniz bu sefer baya kararlıyım inşallah başarabilirim 💪🏻
Moonlight_ aselinannesi9398 ben diyetteydim simdi sIki olmasa bile yediklerime dikkat ediyorum kilo kontrolündeyim
zeytep aselinannesi9398 been diyet yerine iki öğün sıvı beslenmeye geçeceğim artık 😅🤣başka türlü bu kilonun benden uzaklaşacağı yok 😅🤣
Goat aselinannesi9398 Ben hic diyet yapamiyorum o psikolojiye girdimmi canım olmadik seyler bile cekiyor. Yiyip koşanlardanım ben öyle daha çabuk gidiyor 🤭 yoksa aç oldummu gözüm dönüyor ne yesem diye
newmommy_ aselinannesi9398 ben basladim bi haftadir bayramda da tektim iyi oldu. Tek ogun besleniyorum gunde 22-24 saat aclik yapiyorum protein sebze agirlikli yiyorum karbonhidratta cok ufak bi tabakta. Ve haftada bikac gun yuruyus leslie yapiyorum. Vucudum biraz alissin bi diyetisyenle ketojenike baslicam. 91.6 yla basladim hedefim eylule kadar 60 olmak🙏🏻🧿
aselinannesi9398 @ESMERBOMBA_ @Pinkoooo Hadi gelinnnn Diğerlerini hatırlayamadım hatırlıyorsaniz etiketleyin gelsin herkes 📢📢
aselinannesi9398 aykirikadin burda sadece diyet olsun sexsi araya kaynatiriz ordada hareket ederken kalori yakiyoruz sonuçta 😂😂
ladymomm zeytep katılmıyorum 🫠 bol proteinli beslenecek ve haraket edeceksin sıvı tüketmek bir süre verdirir sonra verdiğini geri alırsın aşkım
Moonlight_ Zamansiz_ kendine bi hedef koy askim ben öyle yapiyorum ya ben kendimi aynada istedigim gibi görmeyince asiri cekilmez birisi oluyorum 😂
Zamansiz_ Goat bak buna katılıyorum diyet gibi degilde saglikli beslenme olarak olaya yaklasinca gidiyor