Zamansiz_ coffe ben ozel tarif uygulamamistim hic birazcik ekmek peynir hafif tereyag bide su ezip veriordum yiyormuydu hayir🥲😂 ama tadiyordu yani hic yoktan iyi
Zamansiz_ Moonlight_ bu ben👀😂farkli fikirler cikarmi diye açiyim dedim postu 😂 bilmiyorum ya bazilari baştan beri bebelere ayri yapar koyar özenmisimdir simdi 10 aylik cogu seyden veriyorum baharati abartmadan ama kimyon cok iyi gelio sanki koyuyorum azcik
Moonlight_ Zamansiz_ ay ilk cocukta bende özendim sonuc yemek yemeyen cocuk oldu 😂 Simdi anam babam usulü gidiyorum ya klasik ama dogru yani biz nasil büyüdük annem bana özel yemek yaptigini hic sanmiyorum yani elinde ne varsa pisirip yedirmistir 😂
Zamansiz_ @Moonlight_ monnn canim @llanjalee de jalenin askisi ne zaman bitiyor ya haberin varmi gozum alismis nasil🥲🥹
Zamansiz_ Moonlight_ ayy ve misler gibide buyuduk kesinlikle dogru anneme cocuk bsy yemio diyince kak un cirbasi yap diyorum sana diyo😂😂🥹
Moonlight_ Zamansiz_ benim annemde eee cocuga bisey yedirmedinki yok bu su ayda yedirilir yok bu böyle yedirilmez diye diye cocugun istahini kapattin diyor🤣 Simdi veriyorum bakalim nolcak 😅
Zamansiz_ perimasali802_ ay ben hic girmiyorum oraya denk gelmedim 🥲 burayada ayri bi guzellik katiyorrr💃🏻💃🏻💃🏻🫂
Moonlight_ Zamansiz_ bencede haklilar sakinan göze cöp batarmis gercekten sakinma ver gitsin herseyden🤣