Zamansiz_ @Moonlight_ monnn canim @llanjalee de jalenin askisi ne zaman bitiyor ya haberin varmi gozum alismis nasil🥲🥹
Moonlight_ Zamansiz_ ay ilk cocukta bende özendim sonuc yemek yemeyen cocuk oldu 😂 Simdi anam babam usulü gidiyorum ya klasik ama dogru yani biz nasil büyüdük annem bana özel yemek yaptigini hic sanmiyorum yani elinde ne varsa pisirip yedirmistir 😂
Zamansiz_ Moonlight_ ayy ve misler gibide buyuduk kesinlikle dogru anneme cocuk bsy yemio diyince kak un cirbasi yap diyorum sana diyo😂😂🥹
Moonlight_ Zamansiz_ benim annemde eee cocuga bisey yedirmedinki yok bu su ayda yedirilir yok bu böyle yedirilmez diye diye cocugun istahini kapattin diyor🤣 Simdi veriyorum bakalim nolcak 😅
Zamansiz_ perimasali802_ ay ben hic girmiyorum oraya denk gelmedim 🥲 burayada ayri bi guzellik katiyorrr💃🏻💃🏻💃🏻🫂
Moonlight_ Zamansiz_ bencede haklilar sakinan göze cöp batarmis gercekten sakinma ver gitsin herseyden🤣
Zamansiz_ aselinannesi9398 surekli ayri seyler mi yapmaya calisiyorsun cogu seyi seninle birlikte yiyebilir aslinda yani ben oyle yapiyorum postu acma sebebimde hani farklilik degisik guzel tarifler cikarmi diye
perimasali802_ kizatasozu 10 aylıkliga kadar var bunda pek denemedim desem yeridir bn hep eski usul yaptım çocuklara yine de size atayım buradan 💕