Kızlar kocamla eskiden haftada iki kere birlikte olurduk daha fazlası da olurdu . Şuan ikinciye hamileyim ve bana bayadir yanaşmıyor yani on günde bir kere falan o da benim istediğimi anlarsa sanki … Canım istese de bende yanasamiyorum çünkü çok kilo aldım vucudum eskisi gibi değil 😥 hatta geçen gün bana dedi ki doğurduktan sonra çok seksi olacaksın gibi bı cümle kurdu yani o da bu halimi beğenmediği için mi yanaşmıyor ne yapmalıyım ben adım atmalı miyim onu nasıl eskisi gibi beni ister hale getirebilirm
Kizlarrr yardimmm
Çünkü zaten ikinci doğunca belki uzun süre birlikte bile uyuyamayacagiz şuan son rahat zamanlarimiz ama işte bende kendime guvenemedigim için yani vucudumu bende eskisi gibi begenmemdigim için yaklasmiyorum ama o banyoya gttginde içim sızlıyor
???
Bebeğe zarar vermekten korkuyordur canim senle alakası yoktur bence doğumdan sonra düzene biner ilişkiniz
Essarem canım hamilelik adı üstünde onun bebeğini taşıyosun ve hamileliğin güzelliklerinden olarak gördk biz hep o şişen karnı filan , sonuçta şişmeden bebek olmuyor . sen eşine mahcup hissetme asla hatta bunun tatlı bi dönem olduğunu kafasına sok eşinin
ecemecemxxx beni neden istemiyorsun diye soramiyorum bile sorup yaklaşmaya cesaret de edemiyorum kesin beğenmediğinden diye
??