ESMERBOMBA_ melaykeeee başlarım arabasına bizden değerlimi valla görmemişin arabası olmuş tutmuş vitesini kopartmış hani ilk arabası olsa ne kadar arabası oldu ne kadar güzel modelli arabalara bindi ama o zamn araba 2 taneydi şimdi bire düşünce kıymete bindi
Bubenimoykumm etoile yapamadığım biriken gnlük rutinlerim bebekten önce hepsi kolay ve ulaşılırdı. Şimdi öyle mi ona bakan birini bulmalıyım veya uyuyunca. Cam silmek lüks 😄😁 napim gülüm bnm Max isteklerim bunlar
etoile ESMERBOMBA_ ahahaaaaaaa 😂😂😂 ayyy bende ortafa bir şey yoken modum düşüyor sonra eşime Trip atıyorum konuşmuyorum o da ne yaptım diyor. Sonra geçmişte yaomis oldugu bir şeyi yeni hareketiyle bagdatirip kendimi de gaza getirip daha çok tavır alıyorum 😂😂😂😂 sonuç olarak o özür diliyor ben baya uzatıyorum niye yapıyorum bunu mazoşist miyim neyim 😂😂😂
ESMERBOMBA_ etoile asla benimkide haklı çıkamaz yazık yaa valla bazen üzülüyorumda hakediyo bazende aynı eski şeyleri döküyorum ortaya bi dünya özür diliyo en sonunda haklısın bundan sonra böyle olacak oysaki o konu çoktan kapando ama işte tavırlıyım ya suç bastıracak başka bişe bulamıyom 🤣🤣
etoile gizew haksizda olsam hep haklı çıkıyorum. Eşim mesajda çok iyidir bende mesajda kötüyüm açıkçası. Ama konuştuğumuzda Cat çat eşim bir türlü haklı çıkamadı 😂😂😂
gizew etoile ben mesajda iyiyim ama eşim yüz yüze yada sesli iletişim kurmak istediği için mesajda kavga edemiyorum ve o konuşunca hep haksız çıkıyorum çünkü gerçekten haksızım 😂😂😂
ESMERBOMBA_ @“Bubenimoykumm”#p1198808https://www.instagram.com/reel/C3M3D7vIyKa/?igsh=MTQ5OWh2dXowdWhtOA== Yüz verdim barışım dedim şimdi bu şekildeyiz 😀😂😂