sessizol ESMERBOMBA_ yok ay merk ettm ben buraya hapyy kidsten geldm burda hersey cok acık konusulıyo ha cinsellik olarak ben bekardan hiç birşey bilmiyordm böyle seylerde okumadım hiç simdi okuyolarsa ne düşünüyolar acaba fiye merk ettm ttm😂😂
perimasali802_ sessizol yok canım niye diyelim doğanın kanunu bu 🤣🤣kız ben evliyim şakasına demiştim 🤣
sessizol perimasali802_ ben evli olduğum halde okudukca şaşıyorm bekarken okusam napardım😂 inanmıştım 😂
BlackMambaa_ sessizol Buranın bir çoğu hepsi evlii Kız gerçekten bekar var mı aramız da 😂 merak ettim bende şimdi bak sjsjdndn
perimasali802_ Zamansiz_ 🤣 Allah yardımcımız olsun canım 💕🫂 bunlarında üstesinden geleceğiz inşallah 🌸
Moonlight_ Zamansiz_ kizz ben türkiyede bekar görünüyorum biliyormusun ahahahahahahah havaalanindan cikinca kocama sapikmisin niye beni takip ediyorsun ben bekar bir kadinim demistim bir kere 🤣
karsugunes sessizol ben bekarken seks çok masum gelirdi ne bilim sevgi gösterisi gibi ama evlendikten sonra aslında zevk gösterisi olduğunu fark ettim ve hiç hoşlanmadım😟
perimasali802_ Zamansiz_ biz güçlüyüz canim toparlaniriz üstesinden gelemeyeceğimiz hiç bir şey yok 💕