perimasali802_ sessizol yok canım niye diyelim doğanın kanunu bu 🤣🤣kız ben evliyim şakasına demiştim 🤣
sessizol perimasali802_ ben evli olduğum halde okudukca şaşıyorm bekarken okusam napardım😂 inanmıştım 😂
BlackMambaa_ sessizol Buranın bir çoğu hepsi evlii Kız gerçekten bekar var mı aramız da 😂 merak ettim bende şimdi bak sjsjdndn
perimasali802_ Zamansiz_ 🤣 Allah yardımcımız olsun canım 💕🫂 bunlarında üstesinden geleceğiz inşallah 🌸
Moonlight_ Zamansiz_ kizz ben türkiyede bekar görünüyorum biliyormusun ahahahahahahah havaalanindan cikinca kocama sapikmisin niye beni takip ediyorsun ben bekar bir kadinim demistim bir kere 🤣
karsugunes sessizol ben bekarken seks çok masum gelirdi ne bilim sevgi gösterisi gibi ama evlendikten sonra aslında zevk gösterisi olduğunu fark ettim ve hiç hoşlanmadım😟
perimasali802_ Zamansiz_ biz güçlüyüz canim toparlaniriz üstesinden gelemeyeceğimiz hiç bir şey yok 💕
Moonlight_ Zamansiz_ hissetmiyorum ki kagit üzerinde bekar görünüyorum cünkü biz bi türlü burda türk konsolosluguna gidip evlendigimizi bildirmedik🤣
Moonlight_ Zamansiz_ evet türk kimligimde bekarlik soy adim yaziyor medeni durum bekarrrr yaziyooor🤣🤣