BlackMambaa_ çok geçmiş olsun Rabbim yere sakinlik versin korusun hepimizi. 6 şubat depremini yaşadık biz Allah yaşatmasın daha sakin ol dua et tedbiri bırakma sakın takip ediyorum bende art arda oluyor keşke yakın olabilseydik gidebilecek dışarıda tanıdığın varsa durmayın orda 🥺

BlackMambaa_ oy canim benim dua etmez olurmuyum rabbim sizleri korusun inşallah 🌸 lütfen yanınıza çanta koyun kizin üstünü kalin giydir ayni şekilde sizde ara ara gir buraya merak ederiz sizleri

BlackMambaa_ bebeğim bak sakın böyle düşünme, biliyorum düşünmemek elde değil ama onun yerine evinde bir ayetel kürdi duası aç, Rabbim’e sığın. Dilerim başka afet yaşamazsınız güzelim, keşke yakın olsaydık, keşke..
Sen sakin kal, bebeğin için.. Evdeki diğer minnaklar için.. Duanı et, Rabbim yardımcı olur. Yanına bir çanta hazırla. İçinde su, yiyecek atıştırmalık, para vs olsun. Küçük bir battaniye vs koy, el feneri koy.

BlackMambaa_ kaynangile soyle yerlerinizi akrabalarıniza bildirin surdayiz diye Allah’ım korusun sizleri inşallah tüm insanları🥺🤲♥️

BlackMambaa_ Rabbim toprağa sakinlik versin inşallah.. Ben şuan görüyorum tüm olanları. Haber izlemeyi psikolojim kaldırmadığı için izlemiyorum.. Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle 🙏🏻🙏🏻 ara ara haber et bize de uyku falan kalmadı 🤦‍♀️

BlackMambaa_ yanınızda bir düdük bir el feneri bulundurun mutlaka ayrıca bir kaç battaniye ulaşılabilecek noktalarda olsun.. Kapıları da kilitlemeden yatın. Üstünüz sıkı giyinik yatın kuzum… İnşallah girer görürsün bu yazdığımı.

BlackMambaa_
    Öncelikle çok geçmiş olsun postunuzu yeni gördüm telaşınız endişeniz o kadar belli oluyor ki, ben de İstanbul’da yaşıyorum Maraş depremi sonrası kafayı yemek üzereydim oldu ha olacak ha, o uzman bunu demiş bu astrolog şu tarih vermiş diye yine böyle bir gün bi Instagram gönderisinin yorumlarında deprem tahmin sayfası önerdiklerini gördüm o zamandan bu zamana takip ediyorum 72 saate kadar uyarı veriyolar, radarlarla takip ediyorlar binlerce kişiden oluşan 10 ayrı whatsap grupları var haftanın belli günleri soru cevap yapıyorlar aklınızdaki soruları sorup birebir cevap alıyorsunuz, günlük tahmin paylaşımı yapılıyor whatsap gruplarında aklınızda yine soru kalırsa yetkililere özelden de yazabiliyorsunuz size Instagram sayfasını atayım orda zaten whatsap linki var sizi gruplardan birine alırlar inanın artık kafam rahat uyuyorum ve emin olun tahminleri gerçekçi ve tutarlı umarım sizi de rahatlatır sayfa adı atak_der

İyi misiniz durmadan sallanma oluyor az önce yine oldu inan aklımdan gitmediniz inşallah bir sorun yoktur Allah yardımcınız olsun inşallah

BlackMambaa_ bız yakınız sanırım canım çok hissettik ben merkez Kayseri sandım öyle sallandık tokatmış şuan Kayseri de deprem bekleniyormuş rabbim hepimizi çocuklarımızı korusun ınsallah🙏🏻

perimasali802_
        Korku doluyum 2gecedir uykusuzumun yatamıyorum dün ilki dk gözümü kapatayım çocuğa bak dedim eşime tamam dedi kapattığım an sallandık hemen aşagıya indik
        Saat 18.11 olda dün akşam 5,5 depreme de söyle yakalandım kızımı uyuttum yatağa koydum bende oturma odasında uzandım uyuyayım dedim ben cok haraket ettiğim için yanında uyumak istemedim cocuk 18..00 de uyandı yanıma geldi uzandı cocuga bir bakayım dedim konuşayım onunla dedim sallanmaya başladı ilk başta tepki vermedim hiç geçer dedim oturdum baktım şiddetleniyor eşyalarım düşüyor çocuğu aldım fırladım arkamdan eşim geldi zaten işten hemen eve çıkıp kediyi kuşu alıp aşagıya indi 😣bu gece de uyuduk ama nasıl uyuduk eşim çok yorgundu sende uyu dedi bana ben yok dedim uyu bir şey olmaz dedi o an uykuya dalmışım ama gece kaç kere uyandım ben 2 kere salladı veya ben öyle hissettim cok düşündüğüm İçin aşırı kötü 6,6 olur diyorlar deprem uzmanı 7 geçmez deniliyor burada 6 buçuk olursa Tokat diye bir yer kalmaz

pinkdreamss
          İlk deprem Yozgat’tan geldi vurdu tokata ikinci deprem ise sulusaraydan geldi vurdu tokata sulusarayda Tokat’ta zaten orada bir kaç ev yıkılmış Yozgat’a yıkım olmuş
          Artçı ile beraber toplam 46 deprem oldu

soulless
            Sürekli sallanıyoruz korku doluyuz Dün eşyalarım yere düştü patır patır 😣

BlackMambaa_ kuzum haberlerde gördüm bnde , eğer eve girmeye korkuyor iseniz lazim olan eşyalarınızı alın toplanma alanlarina gidin bnde takip ediyorum durumu Rabbim yar ve yardımcınız olsun