BlackMambaa_ bız yakınız sanırım canım çok hissettik ben merkez Kayseri sandım öyle sallandık tokatmış şuan Kayseri de deprem bekleniyormuş rabbim hepimizi çocuklarımızı korusun ınsallah🙏🏻

perimasali802_
    Korku doluyum 2gecedir uykusuzumun yatamıyorum dün ilki dk gözümü kapatayım çocuğa bak dedim eşime tamam dedi kapattığım an sallandık hemen aşagıya indik
    Saat 18.11 olda dün akşam 5,5 depreme de söyle yakalandım kızımı uyuttum yatağa koydum bende oturma odasında uzandım uyuyayım dedim ben cok haraket ettiğim için yanında uyumak istemedim cocuk 18..00 de uyandı yanıma geldi uzandı cocuga bir bakayım dedim konuşayım onunla dedim sallanmaya başladı ilk başta tepki vermedim hiç geçer dedim oturdum baktım şiddetleniyor eşyalarım düşüyor çocuğu aldım fırladım arkamdan eşim geldi zaten işten hemen eve çıkıp kediyi kuşu alıp aşagıya indi 😣bu gece de uyuduk ama nasıl uyuduk eşim çok yorgundu sende uyu dedi bana ben yok dedim uyu bir şey olmaz dedi o an uykuya dalmışım ama gece kaç kere uyandım ben 2 kere salladı veya ben öyle hissettim cok düşündüğüm İçin aşırı kötü 6,6 olur diyorlar deprem uzmanı 7 geçmez deniliyor burada 6 buçuk olursa Tokat diye bir yer kalmaz

pinkdreamss
      İlk deprem Yozgat’tan geldi vurdu tokata ikinci deprem ise sulusaraydan geldi vurdu tokata sulusarayda Tokat’ta zaten orada bir kaç ev yıkılmış Yozgat’a yıkım olmuş
      Artçı ile beraber toplam 46 deprem oldu

soulless
        Sürekli sallanıyoruz korku doluyuz Dün eşyalarım yere düştü patır patır 😣

BlackMambaa_ kuzum haberlerde gördüm bnde , eğer eve girmeye korkuyor iseniz lazim olan eşyalarınızı alın toplanma alanlarina gidin bnde takip ediyorum durumu Rabbim yar ve yardımcınız olsun

perimasali802_
          Ben Tokat’ın merkezinde oturmuyorum merkezinde evet toplanma alanı var ama gitmemiz imkansız gibi duruyor hayırlısı ya ölücez ya kalacağız

perimasali802_
            Bizi zorlayan kızım şuan da kızım ev dışında hiç bir yerde durmaz uyumaz dün beklerken bile eve çıkmak İçin saatlerce ağladı

perimasali802_
              Düşünmen yeterli canım teşekkür ederim artık hayırlısı burada bekleniyordu zaten büyük bir deprem 60 seneye yakın büyük deprem görmemiş Tokat ufal tefek sarsıntılar dışında yani cok normal bu depremlerin olmasın 7,7 olabilir 6,6 olabilir ikisi bitirir burayı
              Bakalım ne olucak

BlackMambaa_ yerim onu ya 🥺 sallanma olduğunda kendinize güvenli bir yer bulun ve akrabalarıniza yerinizi önceden söyleyin sallanma durdu ve iki üç dakika bekle sonra çıkın o telaşla çıkmayın hemen