pinkdreamss BlackMambaa_ canım anlıyorum seni bende böyle paniğim Yozgat’ta da olmuş 4.8 hıssetmedık ama korkuyorum büyük deprem olursa diye dua edelim rabbim hepimizi korusun inşallah 🙏🏻 dua falan oku rahatlamaya çalış 🥰
BlackMambaa_ Moonlight_ Kız korkutucu falan ama bir yandan da dün gülmekten öldüm yatağın üstüne çıkmış çocuğu arıyor 😂😂 cocuk ortamızda oysaki 😂 Cocuk nerdeee diyor ay korkayım mı güleyim mi bilemedim akşam 😂
Moonlight_ BlackMambaa_ yaaaa 🤣 doktorda kahkaha attim resmen😂 yanindaki cocugu görmeyip koltukta cocugunu arayan koca yürekli eniste🤣🤣🤣🤣
BlackMambaa_ Moonlight_ Ay vallaha dün ben ne yapacağımı şaşırdım 😂 güleyim mi korkayım mı bilemedim aşırı komikti ama o hali Ya birde çantasında piskivit ile yatıyor 😂😂😂
Moonlight_ BlackMambaa_ 😂 acil durumda hazirlikli ac kalmazsiniz 🤣 allah göstermesin tabi isin sakasi 🙏🏻❤️
pinkdreamss Cicikiz Kayserideyim baya sallandı hıssettik 3 tane çocuğum alıp nasıl çıkarım o an dondum kaldım.. Allahım sen koru 🙏🏻🙏🏻🥹
Susunbebekuyuyo BlackMambaa_ iyi misiniz? Az önce yine olmuş Allahım dağa taşa sakinlik ver yarabbim 🤲🏻🤲🏻
pinkdreamss perimasali802_ çok şükür iyiyiz canım benim Kayseri merkez sandık baya salladı ama Tokat mış merkez baya hissettik rabbim beterinden korusun 🙏🏻