perimasali802_
Düşünmen yeterli canım teşekkür ederim artık hayırlısı burada bekleniyordu zaten büyük bir deprem 60 seneye yakın büyük deprem görmemiş Tokat ufal tefek sarsıntılar dışında yani cok normal bu depremlerin olmasın 7,7 olabilir 6,6 olabilir ikisi bitirir burayı
Bakalım ne olucak
Deprem
BlackMambaa_ yerim onu ya 🥺 sallanma olduğunda kendinize güvenli bir yer bulun ve akrabalarıniza yerinizi önceden söyleyin sallanma durdu ve iki üç dakika bekle sonra çıkın o telaşla çıkmayın hemen
BlackMambaa_ canim gördüm evler fln yıkılmış harabe evler çatlak binalar rabbim yardım etsin yere göğe sakinlik versin
kizatasozu
Evet canım yıkılıyor hasar görüyor binalar ☹️
perimasali802_
O an ki telaş ile çocuk var diye durmuyorum evde
BlackMambaa_ canım sen Tokatlı mısın biz de amasyadayız burda da hissedildi ya
BlackMambaa_ Yozgat 1 saat bize çok yakınız😰 üst katta olduğumuz için daha çok hissediyoruz depremi 😓
- Düzenlendi
PiTi
Ben İzmir liyim vanım tokata gelin geldim
pinkdreamss
Allah sonumuzu hayır etsinnn
cicekekmek
Tamamdır teşekkür ederim 🤗
BlackMambaa_ anlıyorum seni canım 🥺 şuan nasılsınız
perimasali802_
Artçı oluyor şuanlık iyiz
BlackMambaa_ iyi olun canım 💕
@BlackMambaa_ bebeğim aklım sende. Nasılsın?
zeytep
İyim canım artcı depremler olmaya devam ediyor şuanlık başka büyük deprem olmadı daha bakalım
zeytep
Dün çok kötü salladı ama eşyalarım yere serildi
BlackMambaa_ o yaşadığınız büyük olan mıydı acaba? Uzmanlar ne diyor canım? Yazmayı unutmuşum ama powerbank falan varsa doldurun, yanınızda powerbank olsun bebeğim. Aklım, kalbim, duam sizinle♥️
BlackMambaa_ farklı illerden de hissedenler olmuş, Rabbim korusun ya inşallah daha büyük sarsıntı olmadan biter
zeytep
İlk gün 4,7 oldu ardından aynı gün akşam 4,2 oldu
Dün de 5,5 oldu bir kaç yer yıkıldı Akşam küçük bir salladı daha sallamadı şimdi artcı oluyor