zeytep
Normalde pek buraya giresim yok ama geceleri uyumamak İçin giriyorum bu sıralar burayla uğraşacak hiç vaktim yo şu durumda psikolojik olarak sürekli sallandıgımı sallandıgımızı hissediyoruz eşimle gece hiç sallanmadık ama binkere uyandık psikolojik olarak 🤦🏻‍♀️
Şimdi daha iyi anlıyorum 6 şubata yaşananları ne büyük bir korkuymuş ne büyük bir acıymış

Tokat son dakika haberlerine baksan görürsün zaten ben girmesem de buraya :)
    Tokatdair var instada oraya bakıp öğrenebilirsin son durumu
    @zeytep

BlackMambaa_ o kafa eiyi anlıyorum ki bebeğim, bizde Bodrum depreminde çok sallamıştık, artçı olmuştu aylarca tabi 6 "şubat gibi değil ama bizim içinde çok zor zamanlardı

zeytep
      Bakalım ne olacak ama kötü vuracak burayı bunu ben demiyorum deprem uzmanları diyor Tokat hatay gibi olucak diyorlar..

BlackMambaa_ rabbim korusun ya, peki belediyenin şimdiden aldığı önlemler vs var mı? Çadırını var mı canım? Eğer yoksa imkan el verince 4 mevsimlik alın bir tane.

PiTi
          3 hafta boyunca diken üstündeyiz yani ☹️
          Çanta hazırladım kapının önünde duruyor her ihtimale karşı eger çıkma şansımız olursa diye hazırladım bakalım hayırlısı herşey Allah’tan
          Bu depremler bile kıyametin alameti
          Allah uyarıyor kendine gel insan oğlu diyor ama biz insanoğlu zerre akıllanmıyoruz depremler çoğaldı ölümler artı ve bir sürü şey çoğaldı hepsi kıyamet alemeti