BlackMambaa_ o kafa eiyi anlıyorum ki bebeğim, bizde Bodrum depreminde çok sallamıştık, artçı olmuştu aylarca tabi 6 "şubat gibi değil ama bizim içinde çok zor zamanlardı

zeytep
    Bakalım ne olacak ama kötü vuracak burayı bunu ben demiyorum deprem uzmanları diyor Tokat hatay gibi olucak diyorlar..

BlackMambaa_ rabbim korusun ya, peki belediyenin şimdiden aldığı önlemler vs var mı? Çadırını var mı canım? Eğer yoksa imkan el verince 4 mevsimlik alın bir tane.

PiTi
        3 hafta boyunca diken üstündeyiz yani ☹️
        Çanta hazırladım kapının önünde duruyor her ihtimale karşı eger çıkma şansımız olursa diye hazırladım bakalım hayırlısı herşey Allah’tan
        Bu depremler bile kıyametin alameti
        Allah uyarıyor kendine gel insan oğlu diyor ama biz insanoğlu zerre akıllanmıyoruz depremler çoğaldı ölümler artı ve bir sürü şey çoğaldı hepsi kıyamet alemeti

Cicikiz
          Ben histtetmedim kaynanamlar bendeydi onlar hissetmiş kötü sallandı diyor 🤦🏻‍♀️ Geliyor gelmekte olan

perimasali802_
            Ben söylemiyorum uzmanlar söylüyor Allah korusun demekle olmuyor yani
            Burada kaç yıldır deprem olmamış buraya büyük bir depremin gelmesi normal
            Deprem zaten doğal bir afet Allah’ın verdiği bir şey Allah’ dur diyene kadar durmayacak bu depremler sabah yarım saatlik mesafemde oldu 4,5 ve tavan yıkılmış şiddetli bir deprem geliyor 2 gündür rahatız dedik artcı ile son bulur dedik yine büyük vurdu burada 6,6 bekleniyor 7,7 veya buçukta olabilir bunlar gerçek yapacak hiç bir şeyimiz yok beklemekten başka hayırlısı neyse o olucak hakkımızda tek duam evladım ve eşim…