kimkibu BlackMambaa_ deprem tekrar olma ihtimali çok yüksek mış instegram da bir adam var söylediği yerlerde her seferinde deprem oluyor o adam tekrar olma ihtimali olduğunu söyledi dilerseniz gidecek bir yerinizde varsa oraya gidin belli bir süre RABBİM yardımcınız olsun inşallah 🤲🌸
BlackMambaa_ Glsm0258 4.1 olmuş oda Zaten bekleniyordu biliyorsun bu bölgeler de büyük bir deprem bekleniyor du Hatay gibi olunacak deniliyordu ay aşırı korkuyorum şuan uykum var beter bir şekilde gözümü kapatamıyorum
kizatasozu BlackMambaa_ eşinle donusumlu bı şekilde uyuyun sen uyurken o uyanık olsun o uyurken sen uyanık ol dinlenmeniz lazim
kimkibu BlackMambaa_ Dua etmekten başka çare yok dualarımız sizlerle umarım hiç birsey olmaz hiç bir zaman🤲❤
kimkibu BlackMambaa_ Amin ama RABBİM ailenizi korusun lütfen dua ederken sınırsız düşünün RABBİMİN buna gücü var siz iyi olun ki evladınız da iyi olsun size birsey olursa o çocuğa ne olacak lütfen sınırsız düşünün RABBİM tüm ümettini korusun diye dua edelim asla yanlış anlama beni canım sadece kendinizi düşünmeyip çocuğunuzu düşünmeniz olmaz kendinizi de düşünün ki aileniz birlik olsun ♥️🌸
kizatasozu BlackMambaa_ aynısını bende yaşadım çok kötüydü Allah korusun sizi insalah bidaha yaşatmasın bende uykumda yakalanmıştır ve daha gözümü bile açmadan deprem diyip kızımı kucağıma almıştım çocuk uyuyodu oda bende şoka uğradık çok kötüydü 3.4 olmuştu bide sizde kaç oldu
kizatasozu BlackMambaa_ deprem uygulamalarını indirin düdük fln indirin telefonuzun şarjı hep dolu olsun
zeytep BlackMambaa_ çok geçmiş olsun güzelim, bence en iyi korunaklı yer neresi ise o odaya geçin, ve orada uyuyun. Eşin ve Alya yanında olsun, şimdilik oda ayırma. Deprem uygulamalarını da indir, yakınında bir deprem çantası olsun mutlaka.
BlackMambaa_ zeytep Korunaklı hiç bir yer burada yok Bildiğin ölüme davetiyesi açık bir yer de oturuyorum
perimasali802_ BlackMambaa_ çok geçmiş olsun canim 🥺🫂bu durumlarda sakin kalin ve sizi bulabilecek bir yer yapin kendinzine yakınlarınıza eğer deprem olursa bizi burda bulursunuz diyede konuşabilirsiniz mutlaka deprem çantası bulundurun evinzde hemen alabilecek yerde olsun rabbim yardımcınniz olsun 🌸
aselinannesi9398 BlackMambaa_ canım çok geçmiş olsun Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah bişey olmaz Rabbim korusun sizi
Cicikiz BlackMambaa_ geçmiş olsun canım ramazan ayında o kadar uyudum ki içim o kadar rahattı bilmiyorum mübarek ayda bişi olmaz diye ama ramazan bitti heryer beşik gibi salanmaya başladı yine çok korkmaya başladım