successfulwoman
Sağol canım allah razı olsun
Deprem
Moonlight_
Kızım uyuyordu gece o bir şey anlamadı eşim işten gelmişti yorgun peynir fabrikasında çalışıyor sürekli ayakta olduğu İçin yoruluyor ona uyu dedim ben beklerim dedim 4 de kadar bekledim eşimi kaldırdım kalk biraz sen dur ben yatayım dedim tamam dedi ben uykuya dalınca oda uyumuş 😂bir daha salladı ya çocuğu al hemen diyorum adam cocuk nerde diyor 😂
BlackMambaa_ Adana’da depremi geçen yıl yaşatan biri olarak Rabbim bi daha yaşatmasın hiç kimseye bende apartmanda oturuyorum ve bir yıldır yer yatağında uyuyorum yatağımda uyuyamıyorum psikolojik olarak sürekli yatak salanıyor gibi geliyor 😞
yanınıza düdük ve deprem çantası hazırlayın sağlam olan bi yaşam üçgeni oluşturun kendinize inşallah bu tür şeylere gerek kalmaz bi daha yaşamazsınız geçmişte olsun
Mom88
Allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor kolay degil o an ki korku panik
Birdaha yaşatmasın Allah kimseye inşallah🙏
BlackMambaa_ çok geçmiş olsun canım Rabbim korktugumuzdan esirgesin,çoçuklarımızı korusun:(
BlackMambaa_ yaaa ay bu uykusuzluk cok kötü cok zor bisey esinde yazik ne kadar yorgunmussa artik 😂
BlackMambaa_
Çok geçmiş olsun.
Rabbim hepimizi kötü felaketlerden korusun 🙏🏻
belladonna
Amin amin inşallah
Moonlight_
Kız adam cok yoruluyor eli kesik için de geliyor eve uykusuz kalıyor deprem olunca da kalk dedim çocuğu al diyorum cocuk nerde diyor bana 😂
karamelek90
Amin inşallah ben en çok kızım İçin korkuyorum kendi canım umrumda bile değil
BlackMambaa_ Amin ama RABBİM ailenizi korusun lütfen dua ederken sınırsız düşünün RABBİMİN buna gücü var siz iyi olun ki evladınız da iyi olsun size birsey olursa o çocuğa ne olacak lütfen sınırsız düşünün RABBİM tüm ümettini korusun diye dua edelim asla yanlış anlama beni canım sadece kendinizi düşünmeyip çocuğunuzu düşünmeniz olmaz kendinizi de düşünün ki aileniz birlik olsun ♥️🌸
BlackMambaa_ bebeğim evde korunaklı bir alan yarat anlamında demek istedim. Sizde çocukta varya, mobilyaları vs sabitleyin duvara eşin evde olunca. Şuan nasılsın?
BlackMambaa_ AFADla acil yardım uygulaması var bende
BlackMambaa_ canım anlıyorum seni bende böyle paniğim Yozgat’ta da olmuş 4.8 hıssetmedık ama korkuyorum büyük deprem olursa diye dua edelim rabbim hepimizi korusun inşallah 🙏🏻 dua falan oku rahatlamaya çalış 🥰
BlackMambaa_ sonrasinda buldumu cocugu 😂😂😂
Moonlight_
Kız korkutucu falan ama bir yandan da dün gülmekten öldüm yatağın üstüne çıkmış çocuğu arıyor 😂😂 cocuk ortamızda oysaki 😂
Cocuk nerdeee diyor ay korkayım mı güleyim mi bilemedim akşam 😂
BlackMambaa_ yaaaa 🤣 doktorda kahkaha attim resmen😂 yanindaki cocugu görmeyip koltukta cocugunu arayan koca yürekli eniste🤣🤣🤣🤣
BlackMambaa_ bendede deprem agi var deprem den saniyeler önce sesli uyarı yapiyor
Moonlight_
Ay vallaha dün ben ne yapacağımı şaşırdım 😂 güleyim mi korkayım mı bilemedim aşırı komikti ama o hali Ya birde çantasında piskivit ile yatıyor 😂😂😂