zeytep BlackMambaa_ çok geçmiş olsun güzelim, bence en iyi korunaklı yer neresi ise o odaya geçin, ve orada uyuyun. Eşin ve Alya yanında olsun, şimdilik oda ayırma. Deprem uygulamalarını da indir, yakınında bir deprem çantası olsun mutlaka.
BlackMambaa_ zeytep Korunaklı hiç bir yer burada yok Bildiğin ölüme davetiyesi açık bir yer de oturuyorum
perimasali802_ BlackMambaa_ çok geçmiş olsun canim 🥺🫂bu durumlarda sakin kalin ve sizi bulabilecek bir yer yapin kendinzine yakınlarınıza eğer deprem olursa bizi burda bulursunuz diyede konuşabilirsiniz mutlaka deprem çantası bulundurun evinzde hemen alabilecek yerde olsun rabbim yardımcınniz olsun 🌸
aselinannesi9398 BlackMambaa_ canım çok geçmiş olsun Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah bişey olmaz Rabbim korusun sizi
Cicikiz BlackMambaa_ geçmiş olsun canım ramazan ayında o kadar uyudum ki içim o kadar rahattı bilmiyorum mübarek ayda bişi olmaz diye ama ramazan bitti heryer beşik gibi salanmaya başladı yine çok korkmaya başladım
zeytep BlackMambaa_ bebeğim evde korunaklı bir alan yarat anlamında demek istedim. Sizde çocukta varya, mobilyaları vs sabitleyin duvara eşin evde olunca. Şuan nasılsın?
BlackMambaa_ Moonlight_ Çok uykusuzum 2kere salladı Daha salladı mı bilmiyorum sonrasında uyuya kalmışım zaten en son gözümü açtığım da sabahtı çok kötü bir an ya çocuğu uyuttum eşim geldi hayatım yemeğin hazır hadi gel dedi tam çocuğu yerine koymak için ayağımdan bıraktım sallanmaya başladık ev beşik gibi sallandı muhabbet kuşum cıldırdı Kedim de öyle ay kafayı yedim Ondan önce ses geldi mutfakta otururken balkondan ses geldi aldırış etmedik cam olduğu İçin rüzgardır diyip kapıyı kilitledik önceden olmuş biz hissetmedik büyük olunca anladık ona bağlı olduğunu herkesi uykusundan uyandırdı
Moonlight_ BlackMambaa_ ay allahimm gecmis olsun bitanem bi daha olmaz insallah sakin ol bitanem esin yanindami? Senin stressinden bebisinde etkilenmesin🙏🏻❤️
zeytep BlackMambaa_ hayvanlar bizden önce seziyor genelde O yüzden aslında onların tepkileride önemli oluyor bazen bizler için Bir kaç günlüğüne başka bir yere gitme imkanınız var mı? Eğer yoksa dediğim gibi bence eşyaları sabitleyin, en korunaklı oda neredeyse orada uyuyun, eşin ve çocuğunla aynı odada ol mümkünse. Kedin ve kulundan yakınında olsun
BlackMambaa_ Moonlight_ Kızım uyuyordu gece o bir şey anlamadı eşim işten gelmişti yorgun peynir fabrikasında çalışıyor sürekli ayakta olduğu İçin yoruluyor ona uyu dedim ben beklerim dedim 4 de kadar bekledim eşimi kaldırdım kalk biraz sen dur ben yatayım dedim tamam dedi ben uykuya dalınca oda uyumuş 😂bir daha salladı ya çocuğu al hemen diyorum adam cocuk nerde diyor 😂
meleksen1 BlackMambaa_ Çok geçmiş olsun canım Allah birdaha yaşatmasın🙏🏻 Kendinize deprem anında geçebileceğiniz güvenli bir yer bulun kuzum tüm deprem uygulamalarını da indirin.
BlackMambaa_ meleksen1 Sağol canım ben pek bilmiyorum o tür uygulamaları ya hangisini indirsek daha uygun olur acısından
karamelek90 BlackMambaa_ çok geçmiş olsun canım Rabbim korktugumuzdan esirgesin,çoçuklarımızı korusun:(