Yaa cok gecmis olsun rabbim korusun
Deprem
BlackMambaa_ çok geçmiş olsun canim 🥺🫂bu durumlarda sakin kalin ve sizi bulabilecek bir yer yapin kendinzine yakınlarınıza eğer deprem olursa bizi burda bulursunuz diyede konuşabilirsiniz mutlaka deprem çantası bulundurun evinzde hemen alabilecek yerde olsun rabbim yardımcınniz olsun 🌸
BlackMambaa_ canım çok geçmiş olsun Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah bişey olmaz Rabbim korusun sizi
@BlackMambaa_ Çokk geçmiş olsun canımm Allah beterinden korusun 😪
kizatasozu
4.7 4.1
kleopatranizzz
Sağol canım amin inşallah gerçekten çok kötü bir durumm
aselinannesi9398
Sağol canım alllah razı olsun 😄
perimasali802_
Sağol canım inşallah
Zamansiz_
Amin inşallah amin 🙏
zeytep
Korunaklı hiç bir yer burada yok
Bildiğin ölüme davetiyesi açık bir yer de oturuyorum
BlackMambaa_ canimm yeni görüyorum cok gecmis olsunn nasilsiniz ???
Moonlight_
Çok uykusuzum 2kere salladı
Daha salladı mı bilmiyorum sonrasında uyuya kalmışım zaten en son gözümü açtığım da sabahtı çok kötü bir an ya çocuğu uyuttum eşim geldi hayatım yemeğin hazır hadi gel dedi tam çocuğu yerine koymak için ayağımdan bıraktım sallanmaya başladık ev beşik gibi sallandı muhabbet kuşum cıldırdı
Kedim de öyle ay kafayı yedim
Ondan önce ses geldi mutfakta otururken balkondan ses geldi aldırış etmedik cam olduğu İçin rüzgardır diyip kapıyı kilitledik önceden olmuş biz hissetmedik büyük olunca anladık ona bağlı olduğunu herkesi uykusundan uyandırdı
BlackMambaa_ ay allahimm gecmis olsun bitanem bi daha olmaz insallah sakin ol bitanem esin yanindami? Senin stressinden bebisinde etkilenmesin🙏🏻❤️
BlackMambaa_ 2 kezmi oldu insalh bidaha olmaz
canım çok geçmiş olsun Rabbim yar ve yardımcınız olsun🙏🏻❤️
BlackMambaa_ geçmiş olsun canım ramazan ayında o kadar uyudum ki içim o kadar rahattı bilmiyorum mübarek ayda bişi olmaz diye ama ramazan bitti heryer beşik gibi salanmaya başladı yine çok korkmaya başladım
BlackMambaa_ Çok geçmiş olsun canım Allah birdaha yaşatmasın🙏🏻 Kendinize deprem anında geçebileceğiniz güvenli bir yer bulun kuzum tüm deprem uygulamalarını da indirin.
kizatasozu
Evet iki kez oldu Korkuncc resmen
meleksen1
Sağol canım ben pek bilmiyorum o tür uygulamaları ya hangisini indirsek daha uygun olur acısından
Cicikiz
Allah yardımcımız olsun gerçekten Ramazan bitti sallanmaya başladık yine