• Cinsellik
  • Her ilişki sonrası çarşaf değiştiriyor musunuz ?

Koltukta yaptık altına bir şey serdim iş bittikten sonra kaldırdım okb rahatsızlığım var benim şöyle düşünüyorum ya o örtüden geçtiyse koltuğa çünkü oğlum 2 yaşında elinde bir şeyler yiyerek geziyor koltuğa koyup tekrar alabiliyor o yüzden mikrop kaptı mı kapar mı diye diye günlerce kendimi yiyorum oturup ağlıyorum oğlumun odası yok yatak odasında yatıyor o yüzden orayı kullanamıyoruz maalesef ben mi abartıyorum normal mi

sutbs aşkım benim bebe daha okadar aktif değil ama bizde fantazi olsun diye koltukta yapıyoruz çarşaf seriyom tabiki ama bulaştırmamaya dikkat ediyoruz çünkü bende o konularda çok takıntılıyım

Ama sen yinede deterjanla koltuğu güzelce sirkele kuruduktan sonra da örtü kulan çünkü örtüyü yıkayarak temizliyon ama koltuk yıkanmaz sadece silinir 🧽🧼

karsugunes bu olay 1 hafta önce oldu şimdi aklıma geldi ya geçtiyse diye bir şey olur mu sürekli bir şeyler aklıma takıldığı için benimki çok ince değil mevsimlik orta kalınlıkta

karsugunes sırf bu yüzden cinsellikten soğudum ilişkiye girmek istemiyorum cidden bulaştı mı bulaşacak mı diye diye kendimi yiyorum

karsugunes evet oturup ağlıyorum ve olay anını aklıma getirmeye çalışıyorum aklıma gelmiyor Oturup o zamanı düşünmeye çalışıyorum kesin değdi diyorum koltuğa diyip ağlıyorum başlamaya hatırlamaya çalıştıkça sanki beynimden bazı şeyleri uyduruyormuşum gibi hissediyorum misal belki değmedi ama değdi olarak canlandırıyorum bu sefer diyorum niye temizlemedim dediğimi anlamışsındır çok kötü ya Uf ne kadar pis insanım diyip ağlıyorum işte

sutbs bu kadar aglayacak kadar neden koltugu tercih ettin canim bu takimtilar seni yorar yapma kendine bunu isin icinden cikamiyorsan da duzelenene kadar orayi tercih etmeyin

sutbs baya hemde canina yazik ee carsaf sermissin ee silmissindirde hem eminim bu kadar dikkatlisin bsy olmamistir tadini cikarmaya bak🔥💃🏻

Zamansiz_ hayır koltuğa geçtiğinden emin değilim ki o yüzden silmedim diye hatırlıyorum

sutbs ee tamamdir bu kadar takinti yapcak birsey yok o zaman 💃🏻

melebek abartıyor muyum çocuğum ya mikrop kaparsa endişeliyim çünkü hiçbir şey hatırlamıyorum hatırlamaya çalışıyorum hatırlamıyorum ya geçtiyse diye duruyorum

sutbs küçükmüş ya ,ama ayri yatirsan alışsa çok iyi olur benim oğlum iki yaşından beri tek abisiyle uyuyor