Koltukta yaptık altına bir şey serdim iş bittikten sonra kaldırdım okb rahatsızlığım var benim şöyle düşünüyorum ya o örtüden geçtiyse koltuğa çünkü oğlum 2 yaşında elinde bir şeyler yiyerek geziyor koltuğa koyup tekrar alabiliyor o yüzden mikrop kaptı mı kapar mı diye diye günlerce kendimi yiyorum oturup ağlıyorum oğlumun odası yok yatak odasında yatıyor o yüzden orayı kullanamıyoruz maalesef ben mi abartıyorum normal mi
Her ilişki sonrası çarşaf değiştiriyor musunuz ?
sutbs aşkım benim bebe daha okadar aktif değil ama bizde fantazi olsun diye koltukta yapıyoruz çarşaf seriyom tabiki ama bulaştırmamaya dikkat ediyoruz çünkü bende o konularda çok takıntılıyım
Ama sen yinede deterjanla koltuğu güzelce sirkele kuruduktan sonra da örtü kulan çünkü örtüyü yıkayarak temizliyon ama koltuk yıkanmaz sadece silinir 🧽🧼
- Düzenlendi
karsugunes bu olay 1 hafta önce oldu şimdi aklıma geldi ya geçtiyse diye bir şey olur mu sürekli bir şeyler aklıma takıldığı için benimki çok ince değil mevsimlik orta kalınlıkta
karsugunes sırf bu yüzden cinsellikten soğudum ilişkiye girmek istemiyorum cidden bulaştı mı bulaşacak mı diye diye kendimi yiyorum
sutbs vesvese yapıyorsun
- Düzenlendi
karsugunes evet oturup ağlıyorum ve olay anını aklıma getirmeye çalışıyorum aklıma gelmiyor Oturup o zamanı düşünmeye çalışıyorum kesin değdi diyorum koltuğa diyip ağlıyorum başlamaya hatırlamaya çalıştıkça sanki beynimden bazı şeyleri uyduruyormuşum gibi hissediyorum misal belki değmedi ama değdi olarak canlandırıyorum bu sefer diyorum niye temizlemedim dediğimi anlamışsındır çok kötü ya Uf ne kadar pis insanım diyip ağlıyorum işte
sutbs eğer koltuğa geçmedigse sorun yok
- Düzenlendi
perimasali802_ geçmemiştir diye düşünüyorum ama emin değilim 1 hafta sonra aklıma geldi aw ya Uf napcam ben
sutbs tam takma o kadar canim kendine kuruntu yapıyorsun, çocuklar konusuna gelirsek cokmu buyuk
perimasali802_ 28 aylık .
sutbs küçükmüş ya ,ama ayri yatirsan alışsa çok iyi olur benim oğlum iki yaşından beri tek abisiyle uyuyor