• Cinsellik
  • Her ilişki sonrası çarşaf değiştiriyor musunuz ?

karsugunes sırf bu yüzden cinsellikten soğudum ilişkiye girmek istemiyorum cidden bulaştı mı bulaşacak mı diye diye kendimi yiyorum

karsugunes evet oturup ağlıyorum ve olay anını aklıma getirmeye çalışıyorum aklıma gelmiyor Oturup o zamanı düşünmeye çalışıyorum kesin değdi diyorum koltuğa diyip ağlıyorum başlamaya hatırlamaya çalıştıkça sanki beynimden bazı şeyleri uyduruyormuşum gibi hissediyorum misal belki değmedi ama değdi olarak canlandırıyorum bu sefer diyorum niye temizlemedim dediğimi anlamışsındır çok kötü ya Uf ne kadar pis insanım diyip ağlıyorum işte

sutbs bu kadar aglayacak kadar neden koltugu tercih ettin canim bu takimtilar seni yorar yapma kendine bunu isin icinden cikamiyorsan da duzelenene kadar orayi tercih etmeyin

sutbs baya hemde canina yazik ee carsaf sermissin ee silmissindirde hem eminim bu kadar dikkatlisin bsy olmamistir tadini cikarmaya bak🔥💃🏻

Zamansiz_ hayır koltuğa geçtiğinden emin değilim ki o yüzden silmedim diye hatırlıyorum

sutbs ee tamamdir bu kadar takinti yapcak birsey yok o zaman 💃🏻

melebek abartıyor muyum çocuğum ya mikrop kaparsa endişeliyim çünkü hiçbir şey hatırlamıyorum hatırlamaya çalışıyorum hatırlamıyorum ya geçtiyse diye duruyorum

sutbs küçükmüş ya ,ama ayri yatirsan alışsa çok iyi olur benim oğlum iki yaşından beri tek abisiyle uyuyor

sutbs

Kuşum, ben de temizliğe çok düşkünüm. Hele şu an bebek varken dinlenme saatlerimde temizlik yapıyorum ama seninki abartı. Zaten örtü sermişsin, sonrasında da yıkanmışsınızdır. Daha ne kuruntu yapıyorsun? Sen istesen de istemesen de bebeğin bir sürü mikropla karşılacak hayatı boyunca ve bu sayede bağışıklığı güçlenecek 🤍

melebek eşim Hergün ilişki istediği için hergün yıkayamıyorum ki ilişkiden sonra bir tarafı mavi bir tarafı pembe örtün var çift renkli pembeyi üste getiriyorum oradan anlayıp seriyorum